UFC

Jiri Prochazka iznenađen jer je Pereira prihvatio borbu: ‘Meni su dali bolji novac, ne znam je li to slučaj i kod njega‘

 Jiri Prochazka

 Sarah Stier/Getty images/Profimedia
Prochazka i Pereira istinski su ratnici kakvih zaista nema puno, a i UFC je sretan što ih ima jer je malo onih koji bi prihvatili meč tako kratko prije samog eventa

Jiri Prochazka ove će subote imati veliku priliku. Otkazivanjem borbe od strane Conora McGreogra otvorila mu se prilika za veliki revanš protiv Alexa Pereire, te unatoč tome što je ovo obojici bilo na ‘‘short notice‘‘, oba borca su objeručke prihvatili ovaj revanš te će predvoditi spomenutu priredbu.

Ranije je Alex Pereira rekao da je borbu prihvatio jer uskoro puni 37 godina i ne zna koliko dugo će još moći boriti se, a Prochazka je priznao da mu je ipak čudno što je ‘‘Poatan‘‘ odlučio toliko riskirati svoju titulu:

‘‘Bio sam malo iznenađen kada sam čuo da je pristao, da. Zato što ne znam koji je njegov razlog da ovako pristane na ovu borbu, je li to novac ili nešto drugo, jer kada govorimo o komunikaciji s UFC-om, meni jesu dali nešto bolji novac. Ne želim ulaziti u detalje, ali pregovarali smo oko novca. Ne znam je li to bio slučaj i kod Alexa‘‘, rekao je Jiri u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Ja vjerujem u ovo, ja sam rođeni ratnik. Ja sam ratnik i kada se stvari poklope ovako, na meni je samo da kažem ‘da‘. Kada se nešto dogodi i na ulici, morate reagirati sad i odmah. Ja sam i ovdje želio reagirati sada i odmah. To je to‘‘, pojasnio je.

Prochazka i Pereira istinski su ratnici kakvih zaista nema puno, a i UFC je sretan što ih ima jer je malo onih koji bi prihvatili meč tako kratko prije samog eventa. Nadamo se da su propisno nagrađeni i financijski.

Linker
27. lipanj 2024 17:59