UFC

(VIDEO) Alex Pereira uzvratio Islamu Makhachevu: ‘Možda je tebi trebalo više vremena da naučiš hrvati, ja sam drukčiji‘

Islam Makhachev (lijevo) | Alex Pereira (desno)

 Luke Hales/Getty Images/Profimedia | Leandro Bernardes/pximages/icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Prvak UFC-ove poluteške kategorije reagirao je na nedavne izjave Islama Makhacheva

‘‘Dvije godine kada bi trenirao samo hrvanje, Alex Pereira postao bi olimpijskim prvakom u hrvanju.‘‘, riječi su kojima je Daniel Cormier nedavno naljutio Islama Makhacheva tijekom zajedničkog intervjua. Dagestanac je ‘‘eksplodirao‘‘ nakon Cormierove tvrdnje.

‘‘U kategoriji do 97 kilograma? Sadulaev (Abdulrashid), (Akhmed) Tazhudinov...brate, jednu minutu Sadualev bi trebao za 10-0. Čak ni ti sam ne vjeruješ u to što si rekao.‘‘, uzvratio je Makhachev, na što je Cormier pitao zašto nitko nije nathrvao Alexa Pereiru u MMA kavezu.

‘‘Stavi ga s Ankalaevim. Da, upari ga s Ankalaevim. On bi ga lakoćom rušio. Sjeti se što je Ankalaev radio Blachowiczu. Koliko puta ga je Ankalaev rušio i tri runde držao ga je dolje. Dagestan je razina iznad.‘‘, pojasnio je Islam Makhachev.

Dojam je kako Daniel Cormier uistinu ne vjeruje u svoju teoriju, ali proizveo je ovu diskusiju kako bi isprovocirao Makhacheva i privukao dodatnu pažnju na svoj YouTube kanal. No, prepirka između njega i Makhacheva došla je sve do Alexa Pereire, a upravo Cormier pokazao je Pereiri video te diskusije. Plinio Cruz prevodio je Pereiri razgovor između Makhacheva i Cormiera, a ‘‘Poatan‘‘ je dao svoj odgovor.

‘‘Nije moja greška što nekima treba dulje da nauče. Makhachev je možda puno dulje učio hrvati, morate prihvatiti da sam ja drukčiji.‘‘, replika je Alexa Pereire.

Na kraju krajeva, najviše je profitirao Daniel Cormier čiji su intervjui dobili dodatnu pažnju zbog ove teme. Sve je ‘‘zakuhao‘‘ upravo on, a njegova neutemeljena tvrdnja možda je dovela do svojevrsnog ‘‘beefa‘‘ između Islama Makhacheva i Alexa Pereire.

Linker
28. lipanj 2024 00:18