UFC

(VIDEO) Aperkati u stilu Mikea Tysona! Diego Lopes je za samo 89 sekundi slavio u svom zadnjem nastupu

Diego Lopes v Sodiq Yusuff

 Mikael Ona/Zuma Press/Profimedia
Lopes je dio sunaslovne borbe UFC-a 303, a uoči priredbe UFC je objavio njegovu cijelu borbu protiv Sodiqa Yusuffa

Borac sunaslovne borbe večeri ove subote na UFC-u 303, Diego Lopes, munjevito je ostvario svoju posljednju pobjedu u oktogonu na velikoj, jubilarnoj UFC-ovoj priredbi prije manje od tri mjeseca.

Četrnaesti na ljestvici perolake kategorije postavljen je za suvoditelja ovotjednog ‘‘pay-per-view‘‘ događaja u T-Mobile Areni u Las Vegasu gdje će pokušati ući među pet najboljih protiv trećerangiranog Briana Ortege.

Lopes je brzo stekao ugled na najvećoj MMA pozornici nakon debija na UFC-u 288 u Newarku prošle godine u svibnju. Tada ga je svladao odlukom sudaca neporaženi Movsar Evloev, a nakon toga je 29-godišnji Brazilac ostvario tri uzastopne pobjede - sve tri prekidima u prvoj rundi.

Nedavno je ostavio snažan dojam na jubilarnom UFC 300 događaju ovog travnja, probivši se na ljestvicu na račun Sodiqa Yusuffa kojeg je zasuo lavinom udaraca i tehnički nokautirao za samo 89 sekundi. Tehničkom nokautu su prethodila dva ‘nokdauna‘ aperkatima u stilu legendarnog Mikea Tysona.

Uoči subotnjeg događaja, promocija je objavila cjelovitu borbu Yusuff-Lopes s UFC-a 300 na svom službenom YouTube kanalu.

Lopes će pokušati ponoviti taj uspjeh kada ovog vikenda ponovo uđe u kavez u T-Mobile Areni.

Ako to učini na račun bivšeg dvostrukog izazivača za naslov i visoko rangiranog borca kao što je Ortega, Lopes će se zasigurno naći u razmatranju za borbu za naslov u kategoriji do 66 kilograma.

Linker
26. lipanj 2024 23:06