UFC

Cormier upozorio Prochazku: ‘Protiv Rakića ti je to prošlo, međutim, protiv Alexa Pereire neće proći‘

Jiri Prochazka vs. Aleksandar Rakić

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Vidjet ćemo je li Prochazka napravio nužne promjene kako bi se izborio s ovim oružjem kojeg donosi Pereira.

Velikom pobjedom nad Aleksandrom Rakićem, Jiri Prochazka izborio je novi napad na titulu u poluteškoj kategoriji. Ovog vikenda na UFC 303 priredbi bori se po drugi puta protiv prvaka Alexa Pereire, a ovoga se puta nada da će s nešto više uspjeha uspjeti ugroziti ‘‘Poatana‘‘.

Međutim, Daniel Cormier mu je rekao da protiv Pereire ne smije ponoviti izvedbu s Rakićem jer kako DC kaže, protiv Pereire mu to neće proći. S obzirom da im je ovo druga borba, vjerojatno još bolje poznaju jedan drugoga:

‘‘Kada ovu dvojicu zadključaju u kavez, to će biti vatromet. Jiri Prochazka je imao uspjeha u tom meču, ali onda ga je Pereira pročitao. Vanjski ‘low kickovi‘, baš me zanima je li i kako je Jiri Prochazka napravio prilagodbe koje bi mu omogućile da obrani to oružje nešto bolje. Ukoliko ne može, Pereira će ga limitirati kada je u pitanju kretanje i opet nokautirati‘‘, rekao je Cormier za ESPN MMA.

‘‘Prochazka je protiv Rakića odlučio da se to neće dogoditi. Iako je opet bio izudaran ‘low kickovima‘, i dalje ga je napadao. Međutim, to mu neće proći protiv Alexa Pereire. Morat će biti puno oprezniji. Rakiću je rekao da ga neće pobijediti, a onda ga je ispratio i nokautirao. To neće moći protiv Pereire.‘‘

Vidjet ćemo je li Prochazka napravio nužne promjene kako bi se izborio s ovim oružjem kojeg donosi Pereira. Ukoliko nije, mogli bismo ponovno gledati scenarij kojeg je opisao Cormier, iako se ovog puta nadamo nešto kompetitivnijem meču za spomenutu titulu u poluteškoj kategoriji.

Linker
28. lipanj 2024 00:18