Tečaj traje 14 vikenda tokom godine i odražava se u Zagrebu i SPlitu.
 Foto: iStock
Zašto ne biste...

Postani Hatha yoga instruktor!

U tijeku su upisi za 3. generaciju obuke za joga učitelje (Hatha Yoga Teacher Training Course) u Splitu i po prvi put u Zagrebu.

International Hatha Yoga Teacher Training Course naziv je školice za joga učitelje koja 20. studenog kreće u Splitu, a 25. studenog u Zagrebu.

Ovo je prva takva Škola izvorne Hatha joge u Hrvatskoj temeljena na biharskoj školi iz Indije u kojoj se može naučiti autentična ili izvorna hatha joga.

O ŠKOLI: Školu je pokrenuo učitelj hatha joge i terapeutske joge Sri Rajeshji iz Mumbai-a, Indija. Sri Rajeshji je završio jednu od najpoznatijih škola joge u Indiji i svijetu - Biharsku školu joge. Osnivač te škole je i njegov učitelj Paramhansa Sathyananda sa kojim je nekoliko godina i živio u Mungeru (Bihar). Također, Sri Rajeshji je završio institut Bihar Yoga Bharati. To je prvi institut u svijetu koji pruža potpunu znanstvenu i jogijsku edukaciju kroz joga filozofiju, joga psihologiju i primijenjene jogijske znanosti. Tu je Sri Rajeshji završio svoj magisterij znanosti (MSc) u primijenjenoj jogijskoj znanosti sa najvišim ocjenama, a Institut ima ovlaštenje za izdavanje stupnjeva magisterija i doktorata.
Nakon završetka školovanja u Biharskoj školi (Bihar Yoga Bharati), na poticaj svojih učitelja, Paramahanse Sathyanande i Swamija Niranjanande otvara svoj joga institut u Mumbaiju koji registrira i dobiva ovlaštelje za izdavanje certifikata za joga učitelje. Tijekom svog školovanja Sri Rajeshiji je stalno dobivao pohvale od svojih učitelja kao jedan od najboljih studenata.

LOKACIJA I TERMINI U ZAGREBU:

ŠARENI STUDIO, Tratinska ulica 49

  • 25. 11., petak u 19 sati - Uvodno besplatno predavanje o školi joge za učitelje
  • 26. 11., subota od 9.30 h do 13:30 h i od 16:30 h do 20:30 h
  • 27. 11., nedjelja od 9.30 h do 13:30 h i od 16:30 h do 19:00 h

LOKACIJA I TERMINI U SPLITU:

STUDIO ONE, Gradišćanskih Hrvata 16

  • 20. 11., nedjelja u 9.30 h do 13:30 i od 16:30 do 20:30 h

* Ostali termini do 4. 12. biti će naknadno određeni.

O PROGRAMU: Program je osmišljen kako bi zadovoljio različite potrebe ljudi koji žele postati joga učitelji. Također, program je osmišljen i za sve one koji žele naučiti više o jogi, produbiti svoje znanje i praksu bez obzira hoće li jednog dana podučavati jogu.

VODITELJI PROGRAMA: Sri Rajeshji i Damir Božinović

CERTIFIKAT: Nakon završetka škole polaznici će dobiti CERTIFIKAT registiran od Instituta - Yoga Sadhana Seva Trust iz Indije. Yoga institut je registriran od Republike Indije, REGISTRACIJSKI BROJ 27571 E - Mumbai, savezna država Maharasthra, Indija.

TRAJANJE: 14 vikenda tijekom godine + redovito praksa u jednom od Studija joge.

ŠKOLARINA: Školarina iznosi 8.500 kuna, a može se platiti jednokratno ili obročno.

UPISI I INFORMACIJE: Upisi u su u tijeku do 25. 11. 2016. godine. Za postupak upisa u Školu i detaljnije informacije, kontaktirajte nas na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 098 771 026.

Linker
29. svibanj 2024 02:23