SHUTTERSTOCK
zanimljivo

Parovi otkrili neobične rituale zbog kojih im je veza bolja: Imamo odvojene spavaće sobe

Možda i vi dobijete neku ideju

Svaki par ima svoje rituale, neki su jednostavni, neki su neobični, a neki su i vrlo zabavni. Sigurni ih imate i vi, a čine vas i vašeg partner izuzetno sretnima. Korisnici BuzzFeeda otkrili su neobične trikove i rituale koje imaju sa svojim partnerima. Neki su nas jako iznenadili!


Razgovaramo o simpatijama

Govorimo jedno drugom o simpatijama s posla. Kad pričamo o tome, smijemo se. Mislim da se zbog toga nikad te simpatije ne pretvaraju u nešto stvarno. Smijanje nečem blesavom (i ljudskom!), kao što su simpatije, pojačava osjećaj da smo u svemu zajedno i da uvijek biramo jedno drugo.

  • tessmanian_devil


Odvojeni pokrivači spriječili su neke svađe

Najbolja stvar koju možete učiniti za svoju vezu su odvojeni pokrivači. Zajednički krevet, ali odvojeni pokrivači. Jedno od vas ima drugačiju temperaturu? Jedan partner stalno krade pokrivač? Ove probleme riješit će odvojeni pokrivači. Imat ćete svu intimnost kao par, ali će vam spavanje biti puno udobnije.

  • ninasalamie



...ili odvojeni krevet ili spavaće sobe

U braku smo 10 godina i nismo spavali u istom krevetu otprilike devet i pol godina. Kad smo kupili kuću prije šest godina, odlučili smo se za odvojene spavaće sobe. Za nas odlično jer ja imam loš san, a on hrče. Ja volim rano ići spavati, a on voli dugo ostati budan. Isto tako, budimo se u različito vrijeme. Ovako svatko od nas ima svoj raspored i ugodnu večer. Uz to mogu odabrati na kojoj strani kreveta ću spavati.

  • twoh7

U braku smo 10 godina i volimo spavati u odvojenim prostorijama. On ne može otvoriti vrata, a da me ne probudi, toliko mi je loš san.

  • acmomma649264

U braku smo 25 godina i odvojene spavaće sobe su odlična stvar za nas. To nam daje prostor koji trebamo i bolje spavamo.

  • kellyb4008c2352



Odvojene financije

Odvojeni bankovni računi. Dok su kredit i računi plaćeni, novce troši kako želiš. Zajedno smo 12 godina i rijetko se svađamo oko financija.

  • shish2508

Moj muž i ja imamo svoje bankovne račune. Oboje plaćamo račune. Ne znam koliko točno on ima na računu niti on zna koliko imam ja. Nikad se nismo posvađali zbog novca, a skupa smo 19 godina.

  • hairbymorgen


Bez poklona, molim!

Moja djevojka i ja ne poklanjamo jedno drugome poklone za blagdane i rođendane. Umjesto toga isplaniramo što ćemo raditi tog dana kako bi druga strana uživala. Jedan Božić sam isplanirao puno stvari koje ona voli raditi, a ona je isplanirala dan kakav bi ja volio. Jedino pravilo je - nema prigovaranja. U puno se stvari razlikujemo pa je zabavno kad te dane imamo "sudar" naših svjetova.

  • taniadmytrasz92

Ne kupujemo poklone jedno drugome za rođendane, Božić, Valentinovo, godišnjicu i slično. Umjesto toga potrošimo novac na zajednička iskustva. Ponekad jedno drugome kupimo improvizirane poklone, ali zato što mislimo jedan na drugoga. Nema pritiska da druga strana mora uzvratiti. To budu uistinu pažljivi pokloni koji nam puno znače.

  • chloeb4038dea42



Zajedničko tuširanje

Suprug i ja se svaki dan zajedno tuširamo, iza toga ne stoje seksualni razlozi, nego nam je lijepo, intimno i odličan način da se opustimo i pričamo jedno drugome o svom danu bez da nas netko prekida. To nam je stvarno pomoglo da bolje komuniciramo i budemo još intimniji.

  • suspiciouscake



Odvojena putovanja i vrijeme bez partnera

Potičemo jedno drugo na vrijeme za sebe. Neki ljudi misle da je ludo otići na putovanje za vikend bez partnera, ali nama je genijalno. Vikend na plaži bez partnera? Da, molim!

  • imashes

Odlazimo na odvojene praznike. On ide na koncerte i festivale s prijateljima, a ja volim isprobavati nove hobije i muzeje sa svojim prijateljicama. Oboje imamo kuću za sebe tijekom vikenda kad partner ode, a kad se drugi partner vrati, obožavamo pričati o tome kako smo se proveli.

  • gemface



Odvojena prijateljstva

Ne miješamo prijatelje. Ja se ne družim s njegovim prijateljima i on se ne druži s mojima. To držimo odvojenima i odlično je za nas. Tako imamo vrijeme jedno bez drugog.

  • powerpuff98



Rasporedi nam se ne moraju slagati

U braku smo više od tri godine i nedavno smo se dogovorili da ne moramo ići spavati niti jesti u isto vrijeme. Zajedno kuhamo, ali jedemo i idemo spavati u različito vrijeme. Zajednička večera kao obitelj je precijenjena.

  • pallabi



Igranje videoigrica

Igramo različite vrste Mario Karta svakog vikend već osam godina. Odličan način provođenja vremena zajedno. No imamo jedno pravilo: nema napadanja, osim uz dopuštenje. Kršenje ovog pravila dovodi do vikanja i ljutnje.

  • yougotterotter
Linker
25. travanj 2024 14:35