Regija

(VIDEO) Pogledajte sjajan trailer za FON: Uskoro ćemo gledati okršaj MMA timova Hrvatske i Srbije

Vaso Bakocevic (lijevo) i Filip Pejic (desno)

 SCREENSHOT (YT, PSYCHO TV/INSTAGRAM, @FILIP_NITRO_PEJIC)
FNC organizacija odlučila je napraviti iskorak te uvesti novitet u regiji

Mnogi fanovi slobodne borbe lako će se prisjetiti početaka legendarnog TUF-a (The Ultimate Fightera). Radi se o reality TV formatu koji je praktički spasio tada posrnulu UFC organizaciju, a njezini biznis mastermindovi predvođeni Danom Whiteom i braćom Fertitta su osmislili gotovo savršen koncept kojim bi prosječnim TV gledateljima približili pojam slobodne borbe.

Gotovo 20 godina od početka TUF-a naša regija će dobiti svog pandana pod nazivom FON - Fight Of Nations. Ovaj show predvođen FNC organizacijom i Draženom Forgačem emitirat će se posredstvom RTL televizije/VOYO platforme, a glavnu ulogu će imati treneri - Tim Hrvatska na čelu s Filipom "Nitrom" Pejićem i Tim Srbija na čelu s Vasom "Psihopatom" Bakočevićem. FNC je na svom 17. po redu eventu u Beogradu otkrio članove timova - Tim Hrvatska (Marko Ančić, Erik Pletikos, Petar Mujkanović, Fran Luka Đurić)/Tim Srbija (Vojo Katanović, Stevan Đurđević, Boris Stanić, Uroš Mitić).

Plan je da njihovi mentori ukrste rukavice na finalu FON-a koje će se održati na sljedećoj FNC-ovoj priredbi u Areni Pula, a emitiranje samog showa počinje u srpnju odnosno za nešto više od mjesec dana.

Linker
04. lipanj 2024 18:47