FOTOGRAFIJE: SOUTH_AGENCY GETTY IMAGES
novi užitak

Zašto se zadržati na samo jednom orgazmu? Otpustite kočnice i začinite svoj seksualni život

Baš svaka osoba ima svoj jedinstveni set podražaja koji nas uzbuđuju


Piše: Melita Pavlek, novinarka, NLP leadership coach, autorica bloga www.7thsensecoaching.com


Seksualna energije je moćna. Dobro usmjerena osigurava osjećaj sreće, dok blokirana može uzrokovati trajne poremećaje u energetskom i emotivnom smislu. Vrijeme kada vas klinci ne trebaju od 0 do 24 i kada ste već stekli određene stabilne temelje s partnerom vrijeme je da ponovno oživite neke svoje seksualne fantazije. Na istraživanje vas može potaknuti i rješavanje nekih vlastitih barijera. Najčešće nas u tome sprječava vezivanje seksualnosti uz partnera. Time dolazi do velikih problema jer partner ne može preuzeti svu odgovornost za kvalitetu našeg seksualnog života. Kako biste mogli skladno disati s partnerom prvo moramo biti dobri sami sa sobom.

To se direktno odnosi na naše tijelo. Ako se osjećate seksi i ugodno u svojem tijelu jednostavnije ćete upotpuniti taj filing s partnerom. Vaše tijelo ne mora zadovoljavati niti jedan prihvaćeni standard ako se vi u svojoj koži osjećate božanstveno. Taj stav jedino je što će partner primijetiti. Primijetit će i da imate jedinstvenu seksualnu osobnost. Kao što ne postoje dvije osobe s istim otiskom prsta tako je i seksualnost sasvim jedinstvena.


Od višestrukog do analnog: Ovih 11 orgazama svaka žena treba doživjeti


Tjelesna mudrost

Baš svaka osoba ima svoj jedinstveni set podražaja koji nas uzbuđuju. Vaš set može biti isti godinama, a može se mijenjati i nadograđivati kako izgrađujete svoju tjelesnu mudrost. Žene imaju veliku prednost jer je dokazano da mogu uživati u puno više vrsta orgazama. Zašto se zadržati na samo jednom?

I na kraju - informirajte se. Kao što se stalno profesionalno usavršavamo - o roditeljstvu, partnerstvu i seksualnosti - koji bi nam trebali biti najbitniji - UČIMO NAJMANJE. Edukacije nije samo poznavanje anatomije i informacija o spolnim bolestima. Učite o važnosti užitka i komunikacije s partnerom. Dovoljno je i da popričate s ostalim ženama da biste shvatile koliko stvari još o tome ne znamo.

Dozvolite si svoj užitak u životu nadopuniti s malo čarobnih trenutaka u dvoje koje ćete oplemeniti nekim novim detaljima. Partner će sigurno uživati, a vas to možda odvede u smjeru za koji niste niti mislile da postoj - NOVA MLADOST.

Linker
11. svibanj 2024 17:37