SHUTTERSTOCK
ubaci u petu

Brine vas veličina? Uz ovu tehniku krenite u akciju bez straha, isplatit će se

Ključni faktori za dobar seks zapravo su komunikacija, povjerenje, prilagodba okolnostima i korištenje onoga što vi i vaš partner imate za postizanje obostranog užitka

Ako povremeno razmišljate o tome je li vaš penis dovoljno veliki, ne brinite, niste jedini. Prema online anketi od 25.000 sudionika, gotovo polovica ispitanika želi da im penis bude veći. Međutim, ono što većina ne shvaća je da su u granicama normale. Ali ako ste svjesni da imate mali penis i želite poboljšati seks, zapravo postoje seksualni položaji koji će vašu tehniku podići na višu razinu.

Lokot poza

Ovu pozu možete zvati i jednostavno „seks na stolu”. Ne samo što pruža veliki užitak, već nudi i raznolikost s obzirom na to da ćete morati izaći iz spavaće sobe da biste je proveli u djelo. Sjednite na rub nekog malo višeg komada pokućstva, poput stola ili radne površine u kuhinji, a partner neka stane ispred vas. Ova poza pruža pruža optimalan kut za penetraciju koji garantira zadovoljstvo bez obzira na veličinu penisa.

Želite li pun pogodak, možete dodati i neku seks igračku koja će u vašu seansu unijeti uzavrele vibracije.

image
SHUTTERSTOCK

Obrnuta kaubojka

Okrenete leđa partneru koji leži na krevetu i zatim se spustite na njegov penis klečeći, dok su vam noge usko priljubljene uz njegove. Što su vaše noge priljubljenije, to će se vaš partner osjećati „veći” u vama, naročito ako pritom stegnete mišiće dna zdjelice. Ovaj položaj vam također pruža veliku kontrolu nad tempom, dubinom i ritmom akcije. Za osjećaj veće ispunjenosti penisom, možete ispod partnerovih leđa staviti jastuk, što će njemu omogućiti da također podiže ili kruži zdjelicom.

Dvije žlice

Položaj na kojem oboje ležite na boku, vaš partner priljubljen uz vaša leđa i okrenut prema vama je izuzetno intiman i pruža osjećaj duboke povezanosti. Taj će položaj zadržati vašu vaginu uz pubičnu kost vašeg partnera tako da između vaših tijela neće biti praznog prostora, što bi kod manjeg penisa pružalo osjećaj da je još manji. Vrući detalj: on ima slobodne ruke da dosegne i poigra se s vašim grudima i klitorisom ili da vas zgrabi za kukove i odredi ritam prodiranja.

Linker
03. travanj 2024 12:02