APLIKACIJA GO CATCH

Besplatnim klikom do najbližeg taksija: Iphoneom možete naručite taksi u Zagrebu

Uslugom se za sada mogu koristiti samo korisnici iPhonea, a kroz mjesec dana i oni koji imaju druge ‘pametne’ telefone
 Grgić/CROPIX

ZAGREB - Samo jednim klikom, Zagrepčani će od sada moći potpuno besplatno preko svog mobitela naručiti taksi, uz pomoć nove svjetske aplikacije Go Catch koju je naručilo 15 vozača iz Udruženja Radio Taksi Zagreb.

Stiže za tri minute

Svaki korisnik Iphonea besplatno je može s Apple Stora preuzeti aplikaciju Go Catch Taxi. Na monitoru se pojavi ikona pješaka koji se nalazi točno gdje je korisnik trenutno. Oko njega se nalaze slobodna taksi vozila, a korisnik samo mora odabrati taksista koji mu najviše odgovara. Klikne na njega, a na mobitelu mu se odmah pokaže broj taksi vozila i kontakt osobe. Ako je zadovoljan stisne Go Catch, upiše željenu adresu, i taksist dolazi u roku od tri minute. Na kraju vožnje, ako je putnik bio zadovoljan uslugom, može ocijeniti svog vozača i tako sljedećem putniku olakšati izbor prijevoznika.

Siniša Trupeljak, taksist koji je inače zaslužan i za akciju “Mahni i osvoji popust od 10 kuna”, odlučio je koristiti ovu aplikaciju.

Vrijedi svugdje u svijetu

- Go Catch je aplikacija koja je jednaka u svim državama svijeta. Ovo je savršena aplikacija za ljude koji često putuju jer ne mora beskrajno lutati tražeći taksi u nepoznatim gradovima- dodaje Trupeljak.

Drži se pravila Udruženja, ali i traži načine kako poboljšati svoju taksi uslugu.

- Jedini je problem što putnici moraju imati Iphone. Ali kroz mjesec dana planira širenje aplikacije na sve 'pametne' telefone - kaže taksist.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 14:20