SNIZILI CIJENE USLUGA

Taksi prijevoz u Zagrebu još jeftiniji: Ekotaxi od danas ima najjeftiniji start - 8,80 kn, a Oryx kilometar - 4,80 kn

Prije nekoliko dana cijene svojih usluga korigirao je i Radio Taksi. Start iznosi 9,90 kuna dok 4,90 kuna stoji prijeđeni kilometar

Ekotaxi i Oryx Taxi od danas imaju nove cijene prijevoza. Kao što su i bili najavile dvije su tvrtke u ponedjeljak ujutro predstavile nove i niže cijene svojih usluga.

'Zeleni' taksi, Ekotaxi od danas klijentima više neće naplaćivati start 14 kuna već 8,80, a svaki će prijeđeni kilometar stajati 5 kuna (ranije 5,80 kuna).

Svoje je cijene spustio i Oryx Taxi pa će Zagrepčani i posjetitelji metropole za vožnju morati izdvojiti 14 kuna za start te 4,80 kuna svaki kilometar puta.

Prošle je godine cijene svojih usluga korigirao je i Radio Taksi . Start iznosi 9,90 kuna dok 4,90 kuna stoji prijeđeni kilometar.

Cijene taksi usluga u Zagrebu počele su značajno padati tek u travnju prošle godine dolaskom konkurentske kompanije Taxi Cammeo . Nakon što su se građani više godina žalili na cijene taksija ponuda Cammea, 15 kuna start i dva besplatna kilometra te 5 kuna svaki idući, bila je pravo osvježenje i liberalizacija taksi tržišta.

Preostaje nam vidjeti kako će na nova spuštanja cijene usluga reagirati ostale taksi kompanije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 10:47