DRAŽESNA BIĆA

Žena živi s 50 štakora ljubimaca i redovito ljudima mora objašnjavati da nisu prljavi, odurni, gadni...

Čisti su, veoma društveni, a jedina im je mana što kratko žive, smatraju vlasnici ovih mališana

Ilustracija

 Doram/alamy/alamy/profimedia

Znamo da ljubav dolazi u različitim ljubimcima i da je, bez obzira koje stvorenje netko odabere da s njim dijeli dom i svakodnevicu, važno jedino je li tom biću dobro. Ako su međusobno sretni, okolina ih ne bi ni najmanje trebala osuđivati. Nažalost, to se događa, pa su zato mnogi bili zgađeni pričom Michelle Raybon koja živi s 50 štakora.

Oni su prekrasna malena stvorenja, koja su veoma čista, mogu se trenirati i vole biti u društvu. Ne zaboravimo da su ih istrenirali da otkrivaju mine i traže ljude pod ruševinama, pa je jasno zašto bi ih netko odabrao za ljubimce. Michelle je prije šest godina udomila par, a onda se prirodnim putem brojka popela na 50. Nema što ti mališani ne rade, a jedna snimka je posebno privukla pozornost jer se na njoj vide mališani u sudoperu. Iako su joj mnogi prigovorili što je to napravila, jer njih ne treba kupati, Michelle je objasnila da se to dogodilo samo jednom.

- Tad i nikad više. Čak i nakon što su se očistili, bili su jako prljavi i nisu mogli ništa napraviti po tom pitanju, pa sam ih zato stavila u vodu - odgovorila je jednoj pratiteljici.

Njihova vlasnica kaže kako svaki od njenih malih repatih prijatelja ima svoju osobnost. Ima onih koji vole društvo, kao i onih kojima je ono manje drago, no uglavnom su prave male društvene životinjice. Neko vrijeme je Michelle poklanjala potomstvo svojih ljubimaca, a onda je prestala.

Sad uživa u njihovom društvu, razbija predrasude, sjajno se zabavlja i kaže isto što i drugi vlasnici ovih malih stvorova - jedino loše kod ove vrste životinja je to što iznimno kratko žive.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 08:03