DIVNA GESTA

Slavni Beatle udomio psa i nazvao ga u čast svojeg davno izgubljenog čupavca

Tijekom života, slavni je glazbenik imao mnogo ljubimaca, od kojih su neki poznati obožavateljima

Sir Paul McCartney, Nancy Shevell i Jet

 Courtesy Labelle Foundation/mega/The Mega Agency/Profimedia

Svaki se pas u skloništu nada udomljenju, a mnogima to i pođe za šapom. No, jedan je pas dospio u svjetske medije jer ga je udomio ni manje ni više nego Sir Paul McCartney. On i njegova supruga Nancy Shevell odabrali su psa imena Rover (oni su ga nazvali Jet) u organizaciji The Labelle Foundation.

Na slici koju je objavilo to sklonište vidi se bračni par sa svojim novim psom, a ispod fotografije su im se zaposlenici zahvalili jer su vrata svojeg doma otvorili za psa iz skloništa, a time su i podržali spašavanje životinja.

No, oni koji prate McCartneya smatraju kako ovo nije ni najmanje čudno - poznat je kao borac za prava životinja, a vegetarijanac je od 70-ih godina prošlog stoljeća. Njegova pokojna supruga Linda također je bila aktivna u borbi, a njihova kćer Stella McCartney je modna dizajnerica koja u svojem radu nikad ne koristi materijale koji dolaze od životinja.

Tijekom života, slavni je glazbenik imao mnogo ljubimaca, od kojih su neki poznati obožavateljima. Jedan od njih zvao se Jet, a po njemu je novi pas obitelji i dobio ime.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 15:24