ODLAZI U HANNOVER 96

Zec: Protiv Osijeka igram zadnju tekmu za Šibenik!

Poznati bundesligaš Hannover 96 dolazi po Ermina Zeca!
Sibenik, 271009.Stadion Subicevac.Osmina finala Hrvatskoga nogometnog kupa izmedju Sibenika i Rijeke.Na fotografiji: Ermin Zec (Sibenik) slavi gol.Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
 Niksa Stipanicev / CROPIX

ŠIBENIK - Nakon silnih “povuci-potegni”, u slučaju odlaska Ermina Zeca u inozemstvo, čini se kako je na pomolu konačni rasplet. U srijedu, naime, dolazi delegacija poznatog bundesligaša Hannovera 96 kako bi definitivno utanačili posao.

Zanimljivo je da Zec nema puno informacija o tome, ili je u pitanju nešto drugo:

- Kažete dolazi Hannover. Neka, baš mi je drago, znači bit će nešto - sa zagonetnim smiješkom će brzonogi šibenski napadač, koji o tome više nije želio prozboriti ni riječi.

Pitanje je samo hoće li gosti iz Hannovera imati prilike Zeca vidjeti na djelu, s obzirom da još uvijek nije do kraja zaliječio neugodnu ozljedu zadnje lože:

- Nisam “fit”, ali uradit ću sve da bih zaigrao na ovoj važnoj utakmici i pripomogao u ostvarenju velikog cilja, a to je plasman u polufinale Kupa. Vjerujem kako će mi ovo biti posljednja utakmica u dresu Šibenčana i žarko bih se pred našim navijačima želio oprostiti pobjedom - najavljuje svoj definitivni odlazak Ermin Zec, koji uz ovu ponudu zasigurno “u rukavu” ima još nekoliko izglednih inozemnih destinacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 06:46