ČEKA SE KUPAC

Ermin Zec bez fiksne odštete pa tko više da

Sibenik, 271009.Stadion Subicevac.Osmina finala Hrvatskoga nogometnog kupa izmedju Sibenika i Rijeke.Na fotografiji: Ermin Zec (Sibenik) slavi gol.Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
 Niksa Stipanicev / CROPIX

ŠIBENIK - Kao i proteklog ljeta, tako i sada u zimskoj stanki, brojni mediji su se naveliko raspisali o tome gdje će karijeru nastaviti napadač “modrih”, Ermin Zec. Portali naprosto “vrište”, spominju se vrtoglavi iznosi i brojni poznati europski klubovi.

Dinamo odustao od kupnje

U tim pustim kalkulacijama njegov je navodni odlazak bio povezan s Maksimirom. No, ubrzo je stigla informacija kako Dinamo navodno definitivno odustaje od kupnje Zeca.

Nema nikakve sumnje da bi stariji od braće Mamić rado vidio Zeca u svom dvorištu. U više navrata je i pokušavao realizirati taj transfer.

Mamić nudio 1,5 mil. eura

Ipak, svaki put je odustao zbog visine odštetnog zahtjeva Šibenčana. Tako je, čini se, bilo i ovaj put, iako je bio spreman ponuditi 1,500.000 eura. Čelnici Šibenčana nisu nikada izvjesili fiksnu odštetu za Zeca, a za razliku od ljetnog prijelaznog roka, sada imaju više konkretnih ponuda na stolu, od kojih su neke vjerojatno i izdašnije od Dinamove. Izabrat će najpovoljniju i pritom pokušati zadovoljiti veliku želju Zeca, koji bi najrađe u Bundesligu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 08:40