GOLGETER ŠIBENČANA

Ermin Zec: Samo da ovo što prije završi!

Brojni menadžeri nagrnuli na Šubićevac ne bi li u svoje jato odveli Ermina Zeca
Sibenik, 271009.Stadion Subicevac.Osmina finala Hrvatskoga nogometnog kupa izmedju Sibenika i Rijeke.Na fotografiji: Ermin Zec (Sibenik) slavi gol.Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
 Niksa Stipanicev / CROPIX

ŠIBENIK - I dok njihova “vedeta”, napadač Ermin Zec, kod kuće u Bugojnu, sav na iglama, nervozno iščekuje vijesti o svom inozemnom transferu, dotle na Šubićevcu vrije kao u košnici! Zvonjava telefona i mobitela ne prestaje, a direktor Karadžole jedva da ima vremena skoknuti kući na ručak.

Interesanata za njihova najboljeg igrača i strijelca Ermina Zeca nikada nije bilo više. I što je najvažnije, ovoga puta, s izravnim ponudama. A u igri su, i to vrlo konkretno, Portsmouth, potom Hannover, Galatasaray i Šahtjor.

Ipak, prije bi nijemi čovjek progovorio nego što bi netko od čelnika “modrih” zucnuo nešto konkretno o tome gdje bi Zec mogao na kraju završiti:

- Da, javljaju se mnogi, od kojih su neki bili vrlo izravni, ali, na žalost, zbog objektivnih razloga ne mogu vam ništa konkretno reći. Zbog mjera predostrožnosti, nećemo trčati pred rudo. Dok se sve ne definira, ništa nije za javnost. Znam da ste nestrpljivi, ali o ovome ovisi naša egzistencija, zato molim malo razumijevanja - škrt je prvi operativac Šibenčana, iz čijih riječi se ipak da naslutiti puno toga.

Zec će sigurno otići, a novu destinaciju ne zna ni on sam:

- A što ću vam reći, strpljen - spašen! Čekam i samo čekam da mi zazvoni mobitel i da mi se javi kako je sve gotovo! Više i nije važno kamo ću otići, iako bih najradije nekamo u Bundesligu. Ako ponuda bude izdašna, mogu i na Sjeverni pol. Samo da ovo što prije završi, ubi me neizvjesnost, vjerujte! - nije lako mladom Bugojancu dočekati sretan epilog priče o toliko željenom inozemnom odlasku.

Šibenčani, kojima se očito ne žuri, dotle strpljivo važu sve pristigle ponude. Vrlo pouzdane informacije kažu da se kolač, koji bi im trebao pripasti na ime odštete, kreće od 2 do 4 milijuna eura. I što je najzanimljivije, “prosci” s istoka su, čini se, darežljiviji, što bi na kraju mogla biti odlučujuća prevaga o tome gdje će Zec nastaviti karijeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 08:28