TRAŽE VISOKOG NAPADAČA

VIDEO: Hajduku zanimljiv Brazilac Anderson

 loadtr.com

SPLIT - Hajduk još nije zaključio poslove vezane uz prijelazni rok u trenutku kada su otvorena tržišta Rusije i istočne Europe te Kine i Dalekog istoka. O tome svjedoči informacija da Splićani intenzivno traže napadača, još jednog centarfora koji bi trebao pojačati Rejinu momčad.

Hajduku je zanimljiv 26- godišnji Brazilac Anderson, član korejskog Seoula, 192 cm visoki napadač koji je afirmaciju stekao u Turskoj igrajući za Sivasspor, Rizespor i Eskisehirspor. Brazilac, punim imenom Anderson Ricardo dos Santos, ima solidnu statistiku, upisao je stotinjak nastupa u Turskoj, zabio je tridesetak golova. Njegova cijena vrti se oko 1,4 milijuna eura, a Hajduk bi ga uzeo pod uvjetom da dolazi bez odštete.

- Odličan je igrač. Fizički strašno moćan i teško da bi ga koji stoper u HNL-u mogao čuvati. Vrlo je nezgodan igrač, ja to znam najbolje jer sam često igrao na treningu protiv njega i zaista ga je teško zadržati - hvali Luka Vučko brazilskog golgetera.

Očekuje se odluka o Andersonu dok je trener Reja na pripremama u kadru imao osmoricu napadača ( Ah.Sharbini, Ibričić, Vukušić, Čop, Livaja, Lendrić, Novak i Zulim).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 06:12