OBA SU PALA

Svinjska gripa napala čelnike Šibenika

Nakon što se Karađole oporavio, Pauk obolio od svinjske gripe
Sibenik, 211109.Stadion Subicevac.Utakmica T Com Prve HNL 15. Kolo Sibenik (modri dres) i Medjimurje Cakovec (crveno crni dres).Na fotografiji: Slavlje igraca Sibenika nakon gola Mehmeda Alispahica u 95 minuti.Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
 Niksa Stipanicev / CROPIX

ŠIBENIK - Na velika je vrata svinjska gripa došla na Šubićevac. I napala, ni više, ni manje, nego dva čelna čovjeka “modrih”! Prvi je prije sedam dana obolio direktor Marko Karađole. Njegovo stanje na infektivnom odjelu šibenske Opće bolnice bilo je vrlo ozbiljno u noći na protekli petak, ali se na sreću popravilo i Karađole je jučer pušten na kućnu njegu.

Samo sat poslije s velikom temperaturom i upalom oba plućna krila u bolnicu je u istu sobu i isti krevet gdje je ležao Karađole smješten predsjednik Goran Pauk. On je zbog prvih simptoma već u subotu prvenstveni dvoboj s Međimurjem morao napustiti nakon prvog poluvremena!

- Puno su se radovali i ljubili zbog drugog mjesta na tablici i tako se uzajamno zarazili! Šalim se, naravno, situacija je ozbiljna, ali sve će, nadajmo se, dobro završiti. Iako su izvan stroja naša dva ključna čovjeka, radimo normalno. Momčad je otišla na utakmicu u Osijek, a zasad nitko od igrača nema simptome bolesti - kaže Željko Dulibić, dopredsjednik Skupštine.

SPECIJAL O SVINJSKOJ GRIPI Krizni stožer Jutarnjeg lista središnje je mjesto za razmjenu informacija u borbi protiv novog virusa

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. srpanj 2024 02:33