AUDIOVIZUALNI SPEKTAKL

SIMPLE MINDS Rasprodan koncert škotskih rokera u Domu sportova

Bend je zatražio nekoliko vozača s kombijima, a sa sobom vode vlastitog kuhara koji će im spremati jela od lokalnih namirnica

Škotski bend Simple Minds u utorak će nastupiti u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Rokeri, koji su dobro poznati našoj publici, pravi su organizirani tim.

U Zagreb dolaze danas, a u kojem će hotelu odsjesti još ne zna ni organizator jer Simple Mindsi su sami inzistirali na pronalasku i plaćanju hotela, kao i na vlastitoj catering službi.

- Jedino što su zatražili jest da im omogućimo runnere, vozače s kombijima koji će biti na raspolaganju cijelom timu - kaže Sanjin Đukić iz agencije LAA koja je organizator zagrebačkog koncerta.

Dva kamiona opreme

Bend je zatražio da im se osigura posebna soba za catering u backstageu pa iako će im kuhati njihovi osobni kuhari, koristit će lokalne namirnice. Bend u Zagreb dolazi u peteročlanom sastavu - Jim Kerr, Charlie Burchill, Mel Gaynor, Andy Gillespie i Ged Grimes. Stižu u pratnji dva kamiona s opremom i tour busom.

- Također, sa sobom donose i produkciju koja ih prati na svim stepenicama turneje, što znači da nas očekuje isti audiovizualni spektakl s kojim su nastupali u Londonu, Berlinu i Parizu - dodaje Đukić.

Iako je do sada prodano 2500 ulaznica, interes je velik - uz zagrebačku publiku nametnula se i ona iz Rijeke, a dolazi i deset novinara iz Slovenije, predviđalo se da će koncert biti rasprodan. Organizator je u ponedjeljak oko podne službeno potvrdio da je koncert doista rasrodan.

Vrata Doma sportova otvaraju se u 19.30, dok je predviđeni početak svirke u 20.45.

Bez predgrupe

Škoti će nastupiti bez predgrupe, a set-lista ima 25 pjesama uključujući “Alive & Kicking”, “Don’t You Forget About Me”, “Promised You A Miracle”...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 00:04