ULAZNICE NA DAR

Ulaznice za film ‘Ljupke kosti’ osvojili su...

Jutarnji.hr i Blitz – Cinestar daruju vam 10X2 ulaznice za film ‘Ljupke kosti’ u Cinestaru Novi Zagreb (Avenue Mall). Odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice

Film 'Ljupke kosti', priča o životu i svemu što je slijedilo nakon njega, donosi nam zastrašujuće posljedice zločina i dojmljivu obnovu obiteljskih veza iz neobične perspektive – s one strane života.

Nastao prema popularnom bestseleru Alice Sebold i u režiji oskarovca Petera Jacksona (trilogija 'Gospodar prstenova'), film se fokusira na Susie Salmon koja je u prosincu 1973., u dobi od svega 14 godina, bila ubijena na povratku iz škole. Nakon svoje smrti ona nastavlja paziti na svoju obitelj na zemlji, a ubojica je i dalje na slobodi. Zarobljena u divnom, iako tajanstvenom zagrobnom životu, Susie shvaća da mora izabrati između svoje želje za osvetom i želje da oni koje voli prebole njezinu smrt i nastave sa svojim životima.

Film počinje šokantnim ubojstvom, ali se razvija u napeto i vizualno kreativno putovanje kroz sjećanja, ljubav i nadu ususret iznenađujućem i emocionalnom raspletu. U filmu glume Mark Wahlberg, nominiran za nagradu Oscar, oskarovke Rachel Weisz i Susan Sarandon, kao i Stanley Tucci, Michael Imperioli te Saoirse Ron u ulozi Susie Salmon.





Dobitnici:

Ana Plic Cazin (Zagreb)

Robert Rakovac (Zabok)

Nina Nikiforov (Zagreb)

Matija Kolar (Ozalj)

Lovorka Latin (Zabok)

Irena Todorić (Zagreb)

Ana-Marija Jelčić (Zagreb)

Hrvoje Gregur (Zagreb)

Maja Jantolek (Zagreb)

Barbara Vušak (Zagreb)





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 01:23