ULAZNICE NA DAR

Ulaznice za 'Alisu u Zemlji čudesa' osvojili su...

Jutarnji.hr i Continental film poklanjaju vam 5x2 ulaznice za 2D projekcije u kinu Movieplex u Centru Kaptol. Odgovorite na pitanje i osvojite ulaznice

Iz radionice snova vizionarskog redatelja Tim Burtona dolazi epska 3D fantastična avantura 'Alisa u Zemlji čudesa', čarobna i maštovita adaptacija jedne od najomiljenijih priča svih vremena. Johnny Depp predvodi vrhunsku glumačku postavu kao Ludi Klobučar uz Miu Wasikowsku kao devetnaestogodišnju Alisu, koja se vraća u ekscentrični svijet kojeg je prvi put posjetila kao djevojčica, a u kojem je čekaju prijatelji iz djetinjstva: Bijeli zec, Tweedledee i Tweedledum, Puh, Osebujna gusjenica, Češirska mačka, te naravno, Ludi Klobučar. Alisa kreće na fantastično putovanje kako bi otkrila svoju pravu sudbinu i zaustavila teror Crvene Kraljice.

Udišući nov život omiljenim klasicima L ewisa Carrolla “Alisa u Zemlji čudesa” i “Kroz ogledalo” svojim očaravajućim, avangardnim vizualima i najkarizmatičnijim likovima u povijesti književnosti, Alisa u Zemlji čudesa je iskustvo koje ćete pamtiti zauvijek.

Film je u hrvatskim kinima od 4. ožujka i u digitalnoj 3D tehnici.





Dobitnici:

Siniša Mudri (Bjelovar)

Slađana Buljan (Zagreb)

Robin Travljanin (Zagreb)

Luka Vrbanić (Zagreb)

Ivana Bužić (Zagreb)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 22:57