Nicole Artukovich i Liam Stewart

 INSTAGRAM
Sve je spremno

Ženi se sin Roda Stewarta! Poznati detalji dubrovačkog vjenčanja godine

Mladenci su u vezi 13 godina, imaju jednogodišnjeg sina koji je nedavno proslavio prvi rođendan, a na vjenčanje dolazi i mladoženjin otac koji će zbog svečanog obreda nakratko prekinuti turneju.

Mladenci su u vezi 13 godina, imaju jednogodišnjeg sina koji je nedavno proslavio prvi rođendan, a na vjenčanje dolazi i mladoženjin otac koji će zbog svečanog obreda nakratko prekinuti turneju.

Za samo nekoliko dana, Liam Stewart, sin Roda Stewarta i njegova zaručnica Nicole Artukovich, Amerikanka konavoskih i hercegovačkih korijena, vjenčat će se u Dubrovniku. Smatra se da će dugo iščekivani obred u mladenkinoj i mladoženjinoj obitelji (par je u vezi već 13 godina), biti vjenčanje godine u najljepšem hrvatskom gradu. Kako navodi Dubrovački list, mladenci će pozdraviti uzvanike na zabavi dobrodošlice u Vrtu palmi, jednoj od najljepših dubrovačkih terasa s pogledom na Grad. Recimo i to da sredinom ovog mjeseca sa sinčićem kojem su dali ime Louie Mark Roderick Stewart, odsjeli u dubrovačkom hotelu Excelsior kako bi nadgledali završnicu priprema za svoj najvažniji dan. Vjenčat će ih pater Mirko Nikolić, u Crkvi svetoga Ignacija na Jezuitima. Svadba će se održati na Lovrijencu, no nema vijesti o tome tko će zabavljati goste.

Koliko je poznato, mladoženjin otac i njegova supruga Penny Lancaster neće propustiti vjenčanje s tim da će legendarni engleski glazbenik nakratko prekinuti turneju kako bi idući vikend stigao u Dubrovnik. Vjeruje se da dolazi i Liamova majka, novozelandska voditeljica i glumica Rachel Hunter, bivša supruga Roda Stewarta. Poznato je to da je Nicole Artukovich – čiji su se baka i djed su s juga Hrvatske odselili u Ameriku s tim da je Konavoka s majčine strane – izabrala vjenčanicu Aleksandre Dojčinović.

U pauzi priprema, mladenci su otvorili sezonu kupanja na dubrovačkoj plaži Sv. Jakova, a s njima je bio i njihov sinčić koji je nedavno proslavio prvi rođendan. Dubrovčani ih viđaju u šetnjama gradom: toliko su se uklopili u tamošnji đir da su gotovo postali "domaći". Dokazuje to molba uzvanicama, među kojima bi se moglo naći svjetski poznatih imena, izbjeći visoke stiletto potpetice jer do vrha Lovrijenca, gdje će prirediti svadbu, vodi oko 250 kamenih stepenica. Taj detalj mnogima promakne kad se srede za dubrovačko vjenčanje.

Mladenci su uzvanicima olakšali i izbor darova: pripremili su popis na online servisu Zola koji se bavi svim aspektima vjenčanja. Vrijednost im se kreće od 60 do 600 dolara. Na kraju recimo i to da su se na istom mjestu prošle godine vjenčali NBA košarkaš Jusuf Nurkić i njegova odabranica, Emina Durić. I to je vjenčanje mamilo zadivljene uzdahe, baš kao što će privući najvažniji dan Amerikanke konavoskih korijena i njezinog odabranika.

Linker
25. lipanj 2024 23:30