CROPIX
Vjenčanje u Dubrovniku

Oženio se sin Roda Stewarta! Mladenku od kiše skrivale djeveruše, a na slavlju pjevao i Petar Grašo

Liam Stewarta i Nicole Artukovich izmijenili su bračne zavjete u crkvi sv. Ignacija, a potom su se s uzvanicima uputili na Lovrijenac gdje se nastavilo slavlje.

Liam Stewarta i Nicole Artukovich izmijenili su bračne zavjete u crkvi sv. Ignacija, a potom su se s uzvanicima uputili na Lovrijenac gdje se nastavilo slavlje.

Dan nakon veličanstvenog prijema u Vrtu Palmi hotela Excelsior uzvanici Liama Stewarta i Nicole Artukovich okupili su se ispred crkve sv. Ignacija u Dubrovniku u kojoj su u petak poslijepodne poznati hokejaš i sin glazbenika Roda Stewarta i njegova odabranica hrvatskih korijena izmijenili bračne zavjete. Nicole je, kako se i pisalo, blistala u vjenčanici koji je pronašla u concept storeu naše dizajnerice Aleksandre Dojčinović, a ispred crkve stigla je desetak minuta prije obreda. Baš u to vrijeme nad Dubrovnikom su se nadvili oblaci i prolomio se pljusak, no spretne djeveruše odmah su kišobranima zaklonile mladu.

image
TONĆI PLAZIBAT/CROPIX
image
TONĆI PLAZIBAT/CROPIX

Nakon obreda supružnici su prvi izašli iz crkve zajedno sa sinom Louiejem Markom Roderickom kojeg je Liam nosio u rukama, a pred okupljenima je pao i prvi bračni poljubac. Mladence je vjenčao pater Mirko Nikolić, u crkvi na Jezuitima, a potom su se s dragim gostima uputili na Lovrijenac gdje se nastavilo slavlje. Iako su mladenci bili u prvom planu, pažnju medija, ali i slučajnih prolaznika ukrao je i Rod Stewart koji je pred crkvu stigao pola sata prije početka obreda u pratnji supruge i bivše manekenke Penny Lancaster.

image
TONĆI PLAZIBAT/CROPIX

"Tako sam ponosan", rekao je glazbenik okupljenima ulazeći u crkvu i izazvao ovacije", prenosi Slobodna Dalmacija. Ponosan otac mladoženje po izlasku iz crkve stao je pored škotskog gajdaša i s njim zapjevao s njim dok su se, na oduševljenje mnogih, pred crkvom vijorile hrvatska, ali i američka zastava.

image
TONĆI PLAZIBAT/CROPIX

Kao gost iznenađenja na vjenčanje je stigao i jedan od naših najpopularnijih glazbenika Petar Grašo koji je svojim najvećim hitovima od sreće rasplakao mladenku."Zaista je bilo jako lijepo i posebno emotivno, Nicole je stvarno bila u šoku od iznenađenja, a zatim i presretna i oduševljena. Sretan sam što sam mogao unjeti takvu radost u njihov poseban dan!", rekao je za Jutarnji Petar Grašo. Inače, Rod Stewart je na vjenčanje sina, kojeg je dobio u braku s bivšim supermodelom Rachel Hunter, stigao u svijetlo ljubičasto odijelo dok je njegova supruga Penny odabrala svilenu haljinu slične nijanse. Modno usklađeni bili su i dan ranije na jednoj od najljepših dubrovačkih terasa s pogledom na grad gdje su mladenci organizirali druženje za goste. Rod je snimljen kako se sjajno raspoložen druži s Liamom i Nicole i njihovim sinom, suprugom Penny i drugim članovima obitelji te prijateljima. Par se za vjenčanje u Hrvatskoj odlučio jer je Nicole neizmjerno ponosna na svoje hrvatske korijene.Naime, njezini baka i djed su s juga Hrvatske odselili u Ameriku.‘‘Moj je djed pobjegao od komunističkog režima 1953. na brodu s bakom i dvojicom najboljih prijatelja. Tražio je Talijane da brod vrate u njegovo selo kako bi njegova obitelj mogla i dalje ribariti. Naši rođaci još ga uvijek koriste‘‘, napisala je ranije na Instagramu.

image
TONĆI PLAZIBAT/CROPIX
image
TONĆI PLAZIBAT/CROPIX

Inače, Stewart je nakratko prekinuo svoju turneju kako bi stigao u Dubrovnik, a jedna od gošći je i Liamova majka, novozelandska voditeljica i glumica Rachel Hunter. Među uzvanicima su i bivša Miss Velike Britanije Eden McAllister i njezin partner Sean Norris. Mladenci su uzvanicima olakšali i izbor darova, pripremili su popis na online servisu Zola koji se bavi svim aspektima vjenčanja. Vrijednost im se kreće od 60 do 600 dolara. Zanimljivo je i to da su se na istom mjestu prošle godine vjenčali NBA košarkaš Jusuf Nurkić i njegova odabranica, Emina Durić.

image
TONĆI PLAZIBAT/CROPIX
image
TONĆI PLAZIBAT/CROPIX

Mladence je Dubrovnik potpuno očarao, a u pauzi od priprema otvorili su sezonu kupanja na dubrovačkoj plaži sv. Jakova. Dubrovčani su ih često viđali u šetnji gradom, a oni su se toliko uklopili u tamošnji đir da su gotovo postali "domaći".

Linker
22. lipanj 2024 11:18