SUPPLIED BY LMK/IMAGO STOCK&PEOPLE/PROFIMEDIA
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Rakovi će biti otvoreni za novu romansu, A Lavovi strastveni

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 13. do 19. lipnja.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 13. do 19. lipnja.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Društveni život bit će dinamičan, a vi brbljavi, duhoviti i šarmantni. Između brojnih udvarača teško ćete izdvojiti samo jednog, no kad malo bolje osluhnete unutarnji glas, lakše ćete izabrati pravog. POSAO Prilagodljivi ste i spretni. Neće vam nedostajati energije, a i u otežanim uvjetima prštat ćete od entuzijazma. Eventualne nesporazume rješavat ćete pomirljivim tonom i uz duhovite komentare. KUŠNJA TJEDNA Potreba za flertom, zavođenjem i drukčijim iskustvima u petak bi mogla nadjačati želju da se usidrite u mirnoj luci. PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna možete očekivati novčanu nagradu ili dobitak od prethodnog rada.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Nakon turbulentnog vikenda činit će vam se da je sve moguće kad su u pitanju emocije. Bit ćete otvoreni za novu romansu, a ako ste zauzeti, pružit ćete novu šansu partneru. POSAO Osjećat ćete se neshvaćeno jer okolina neće ozbiljno doživljavati vaša nastojanja da nešto promijenite. Bavite li se kreativnim poslom, bit će vam važno da su vam ruke odriješene. PRILIKA TJEDNA U srijedu ćete uvidjeti da nije tako teško izaći iz kruga koji vam se činio zatvorenim

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Ugađat ćete partneru pokazujući da vam je stalo do vašeg odnosa. Bit ćete nestrpljivi i strastveni, što se može pokazati kao dobitna kombinacija. POSAO Gorljivo ćete braniti svoje ideje i zapaženo nastupati pred javnošću. Povremeni prazni hodovi i žučne polemike s kolegama neće vam bitno ugroziti poslovnu situaciju. PRILIKA TJEDNA Ako udružite snage s kreativnim i prodornim ljudima, napravit ćete značajan iskorak.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦

LJUBAV Uzrujavat ćete se zbog partnerovog ponašanja i nepotrebno cjepidlačiti. Tračevi i negativna iskustva utjecat će na iznenadnu promjenu stava prema osobi s kojom ste htjeli romansu. POSAO Često ćete se baviti nevažnim stvarima ili gubiti vrijeme na isprazne razgovore, nakon čega ćete se dugo ljutiti sami na sebe. Krajem tjedna razmišljat ćete o smanjenju obaveza. PRILIKA TJEDNA Iskoristite vikend za sređivanje obiteljskih odnosa i preispitivanje osjećaja.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Očekuju vas uzbudljiviji sentimentalni život i nova ljubavna iskustva. Rado ćete se družiti s prijateljima i znancima tražeći mjesta gdje biste mogli doživjeti nešto za pamćenje. POSAO Drukčije ćete pristupati poslovanju. Bit ćete motiviraniji za rad i učenje te više vjerovati u pozitivan ishod. Istaknut ćete se korisnim prijedlozima, dobrom koncentracijom i lukavošću. PRILIKA TJEDNA U subotu iskušajte jeste li sretne ruke - moguć je manji dobitak.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Željni ste novih doživljaja, no partner neće imati razumijevanja za vaše interese i potrebu za slobodom. Pokušajte mu objasniti što želite i kakva je njegova uloga u vašem životu. POSAO Nailazit ćete i na pojedince koji će vam se otvoreno suprotstavljati i prema kojima ćete morati primijeniti drukčiju taktiku. Skrivat ćete svoje ciljeve i ambicije, no neke stvari će procuriti. PRILIKA TJEDNA Ne obazirite se na kritike, nego se držite vlastitih planova i ciljeva.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV Žudnja za ljubavnim doživljajima neće vam dopustiti da provodite dane na istom mjestu. Ono što bi vas moglo sputavati su obiteljske obaveze te obećanje koje ste dali bivšem partneru. POSAO Nepovjerenje u odnosu sa suradnicima bit će sve veće. Prilikom komunikacije sa šefovima morat ćete biti izuzetno mirni i taktični. Početkom tjedna mogli biste prekoračiti ovlasti. PRILIKA TJEDNA Posvetite više vremena sređivanju odnosa s najbližim rođacima.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV Nespremni na rizik, propustit ćete priliku za ljubav ne prepoznajući situacije u kojima biste mogli ostvariti svoje želje. Zauzeti će se opterećivati propalim planovima. POSAO Primat ćete k srcu svaku primjedbu i nedostajat će vam tolerancije i kolegijalnosti u suradnji s drugima. Osvrnete li se oko sebe, mogli biste opaziti nešto vam je dosad izmicalo. PRILIKA TJEDNA Poželjno je da važnije poslove obavite što ranije, najbolje već na početku tjedna.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Zbivanja na ljubavnom planu oslobodit će vas strahova, nesigurnosti i sumnjičavosti. Ako ste sami, očekuje vas zanimljivo druženje koje će uslijediti nakon neobičnog spleta okolnosti. POSAO Pojavit će se manje prepreke, koje će samo pojačati vašu želju za uspjehom i dokazivanjem. Prilikom donošenja odluka moći ćete se osloniti na potporu ljudi koji su vam dragocjeni. PRILIKA TJEDNA Venera vas poziva da istaknete svoj seksepil, posebice sredinom tjedna.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV Sve je više razlika između vas i partnera. Zajedničkih interesa bit će malo, a u vezu bi vam se mogao uplesti i netko treći. Početkom tjedna naći ćete se u vrtlogu nesporazuma. POSAO Ishitreno ćete se upuštati u polemike i analizirati tuđe poslovanje. Svaštarenjem i odgađanjem obaveza poremetit ćete radni ritam stvarajući zastoj koji ćete s mukom prevladati. PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna istaknut ćete se u pisanju, prevođenju i važnim pregovorima.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Oličenje ste samopouzdanja i zavodljivosti. Bez obzira kakav je vaš ljubavni status, tjelesni užici smiješe vam se sa svih strana. Zabranjene pustolovine mogle bi vas uvaliti u nevolju. POSAO Težite materijalnoj sigurnosti i profesionalnom uspjehu pa ćete napraviti sve da se istaknete. Odgovarat će vam samostalan rad, no dosta uspjeha možete postići i u suradnji s kreativcima. PRILIKA TJEDNA Ostavite se snova o bogaćenju preko noći; razmišljajte dugoročno.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Jedno nesvakidašnje iskustvo ojačat će odnos s partnerom. Odluke o budućnosti donosit ćete zajedno nastojeći manje trošiti na luksuz, a više na ono što vam uistinu treba. POSAO Vaši planovi dobit će konkretan oblik krajem tjedna. Saznat ćete informacije koje će vam pomoći da objedinite svoje interese, znanje i iskustvo u poslu od kojeg će i drugi imati koristi. PRILIKA TJEDNA Provjerite koje vam namirnice odgovaraju, a koje biste trebali izbaciti sa svog menija.

Linker
13. lipanj 2024 11:12