AND JUST LIKE THAT..., (aka AND JUST LIKE THAT), from left: John Corbett, Sarah Jessica Parker, ‘A Hundred Years Ago‘, (Season 2, ep. 208, aired Aug 3, 2023). photo: Craig Blankenhorn/?HBO Max/Courtesy Everett Collection

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ?HBO MAX/COURTESY EVERETT COLLECTION
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Ribe će susresti staru ljubav, u Vagama će se probuditi ljubomora

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 6. do 12. lipnja.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 6. do 12. lipnja.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Planeti donose dobre vijesti za samce i sve željne ljubavi i seksa. Odnos s partnerom postat će sve uzbudljiviji. Osjećat ćete uzavrelu strast i potrebu da je voljena osoba neprestano pored vas. POSAO Moći ćete iskoristiti svoju kreativnost i svestranost, posebice budete li spremni na suradnju i povećano zalaganje. Djelovat ćete poticajno na pojedince koji ne znaju kako iskoristiti svoje sposobnosti. KUŠNJA TJEDNA Trudit ćete se fokusirati samo na ono što je važno, no krajem tjedna nećete se moći odlučiti između nekoliko opcija. PRILIKA TJEDNA Koristit će vam u ulaganje u zdraviju prehranu, kao i manja estetska korekcija.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Jednom ćete biti previše zatvoreni prema drugoj strani, a drugi put tražiti da raspravljate nadugo i naširoko o svakoj sitnici. Vaša ćudljivost očitovat će se i po pitanju baratanja financijama. POSAO Mnoge stvari odvlačit će vam pažnju i remetiti koncentraciju, posebice ako ne uspijevate odvojiti privatni život od poslovnog. Nepoštenje i dvostruki kriteriji izbacit će vas iz takta. PRILIKA TJEDNA Ne držite u sebi strahove. Povjerite se prijateljima i osjetit ćete veliko olakšanje.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Iskusit ćete nove poticaje i emocionalni zanos. Napravite li pokoji ustupak drugoj strani, mnogo ćete postići. Ako se nalazite na pragu nove romanse, ostavite prošlost iza sebe. POSAO Otkrit ćete da postoje pojedinci koji su zanimljivi, konstruktivni i vrijedni vaše pažnje. Prihvatit ćete njihove prijedloge te se zajedno upustiti u riskantnu poslovnu avanturu. PRILIKA TJEDNA Druženje s najmilijima ispunit će vam dane sadržajima koji oplemenjuju duh.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦

LJUBAV Partner će povremeno djelovati hladno i daleko. Ako između vas ima još ljubavi, trebat će samo malo tolerancije i dobre volje pa da netragom nestane sve što vas razdvaja. POSAO Sitne prepreke otežavat će vam poslovanje, a možete si dodatno pokvariti izglede budete li ishitrenim potezima pokušavali riješiti probleme. Poteškoće s novcem mogle bi potrajati. PRILIKA TJEDNA Za uslugu prijatelju stići će iznenađenje načinom na koji će vam se revanširati.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Izazovni Mars budi vašu ljubomoru i potiče prepirke s partnerom. No, budući da vam je većina planeta naklonjena, to će uglavnom biti kratkotrajne razmirice sa strastvenim pomirenjima. POSAO Oduševit će vas pojedinci koji su kreativni i teže slobodnom radu i životnom stilu. Druženje i razmjena ideja s takvim ljudima izgradit će put ka novim kvalitetnim projektima. PRILIKA TJEDNA Vaši ambiciozni planovi bit će prepoznati i pohvaljeni početkom tjedna.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Druženje s prijateljima ispunit će vas entuzijazmom, a ljubavna zbivanja zebnjom i nemirom. Tajna veza koja vam je u početku bila uzbudljiva pokazat će svoju negativnu stranu. POSAO Radne obaveze bit će vrlo zahtjevne. Trebat ćete se dobro usredotočiti na svaki zadatak i voditi računa o međuljudskim odnosima. Kritikama i provokacijama mogli biste povrijediti osjetljive kolege. PRILIKA TJEDNA Imate li problema s podjelom imovine, pronađite dobrog odvjetnika.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV Iz dana u dan bit će sve burnije između vas i partnera. Bit će dovoljna i sitnica da razgovor preraste u buran sraz. Ako ste sami, zavodit će vas pojedinac sumnjive prošlosti. POSAO Dopustit ćete pojedincima da vas iskorištavaju radi ostvarenja vlastitih ciljeva ili da se prema vama ne odnose korektno. Početkom tjedna teško ćete obuzdati nezadovoljstvo. PRILIKA TJEDNA Napravite odmak od stresnih situacija i pojedinaca koji vam crpe energiju.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Privući će vas pojedinac koji je na neki način nedostupan ili je toliko zatvoren da je pronalaženje puta do njegova srca pravo umijeće. Duge veze vape za erotskim osvježenjem. POSAO Vaši planovi neće se odvijati u skladu s očekivanjima, a dobre i loše informacije neprestano će se izmjenjivati. Nemojte se pokolebati niti paničariti - uskoro će doći vaših pet minuta. PRILIKA TJEDNA Ostvarit ćete uspjeh u aktivnostima koje iziskuju spretne ruke i posebne vještine.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV U odnosu s partnerom većinom će vladati razumijevanje i međusobno uvažavanje. Zajedničkim snagama hvatat ćete se ukoštac s izazovima te davati istinsko nadahnuće jedno drugome. POSAO Nastojat ćete svojom inicijativom popraviti poslovnu situaciju. Način na koji vi radite i sagledavate okolnosti možda neće biti svima razumljiv, ali se može pokazati učinkovitim. PRILIKA TJEDNA Kad je u pitanju modni stil, budite provokativni i spremni na eksperimente.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV Peripetije će pomutiti vaše emocije i uzdrmati stavove. Susret sa starom ljubavi može vas vratiti u vrijeme kada ste bili zaneseni pa će vam trenutačne poteškoće djelovati još veće. POSAO Donosit ćete odluke bez mnogo promišljanja i analiziranja. Imat ćete potpuno povjerenje u svoj unutarnji glas, čak i ako vas je u prošlosti znao odvesti na pogrešan put. PRILIKA TJEDNA Boravak na moru i u prirodi smanjit će pritisak koji osjećate u psihičkom smislu.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Komplimenti i otvoreno divljenje pojedinih znanaca mazit će vaš ego navodeći vas da se još više posvetite izgledu i formi. Zauzeti će uživati u zajedničkim aktivnostima s partnerom. POSAO Imat ćete obilje energije i gotovo ništa vam se neće činiti neostvarivim. Opuštenost kojom ćete komunicirati sa suradnicima olakšat će vam obavljanje zahtjevnijih zadataka. PRILIKA TJEDNA U petak ćete rado očijukati i s lakoćom zagolicati onoga tko vam se sviđa.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Partner će vam biti veliki oslonac, a obitelj sigurna luka. Ako ste samac, držat ćete se svojih principa ne želeći odstupiti od svojih kriterija čak i ako već dugo ne nalazite srodnu dušu. POSAO Nove okolnosti omogućuju vam realizaciju planiranih projekata. Dobit ćete ponudu koju ste priželjkivali, a koja vas vodi financijskom poboljšanju i bržem napredovanju. PRILIKA TJEDNA Slučajan susret sa znancem u subotu će se pretvoriti u ugodno druženje

Linker
06. lipanj 2024 10:06