THE DEVIL WEARS PRADA, Anne Hathaway (center), 2006, TM and Copyright ? 20th Century Fox Film Corp. All rights reserved, Courtesy: Everett Collection

 20THCENTFOX/COURTESY EVERETT COLLECTION ?20THCENTFOX/COURTESY EVERETT COLLECTION
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Djevice će previše trošiti, a Ribe biti gladne ljubavi

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 30. svibnja do 5. lipnja.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 30. svibnja do 5. lipnja.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Venera vam donosi vruće emocije i neodoljiva iskušenja. Sredinom tjedna želja za promjenom u romantičnoj sferi gurnut će vas u pustolovinu koja bi mogla iz temelja prodrmati vašu svakodnevicu. POSAO Kreirat ćete poticajnu atmosferu i širiti pozitivnu energiju. Nećete obaveze doživljavati kao veliki teret, a najviše će vas veseliti suradnja s marljivim i maštovitim ljudima. KUŠNJA TJEDNA Nestašnim koketiranjem i zavodljivim osmijesima često ćete buditi sumnju i ljubomoru kod svog izabranika. PRILIKA TJEDNA U srijedu ćete šarmirati osobu koja vas je zagolicala, čak i ako se ne budete posebno trudili.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Upoznat ćete pojedinca sumnjive prošlosti koji će vas očarati šarmom i životnim iskustvom. Ako se zaljubite, skrivat ćete osjećaje ili ćete ih pokazivati na pogrešan način. POSAO Nedostajat će vam energije, a koncentracija će vam biti raspršena. Pojavljivat će se previše podražaja koji će vam odvlačiti pažnju. Sredinom tjedna budite vrlo oprezni s novcem. PRILIKA TJEDNA Ispunite slobodno vrijeme izlascima i razgovorima s prijateljima.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Zračit ćete energijom, samopouzdanjem i erotičnošću pa vam neće biti teško osvojiti predmet svoje žudnje. Međutim, mogli biste izgubiti zanimanje nakon što postignete cilj. POSAO Dobijete li priznanje za svoj rad, osjetit ćete povećanu odgovornost i potrebu da budete još marljiviji. Zabrinutost zbog novca će se smanjiti. Mogući su manji dobici i vrijedni pokloni. PRILIKA TJEDNA Iznenadit će vas sretne okolnosti. Bit ćete u pravo vrijeme na pravome mjestu.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦

LJUBAV Odnos s partnerom neće biti lišen problema, a njihovo rješavanje odnijet će vam dosta vremena i živaca. Prigovarat će vam da mu ne posvećujete dovoljno vremena i pažnje. POSAO Tvrdoglavi ste i nespremni na kompromise. Trošit ćete iznad svojih mogućnosti, a izvjesni su i neočekivani izdaci. Napravite financijski plan i vodite računa da ne kasnite s plaćanjem računa. PRILIKA TJEDNA Da biste pobijedili nervozu i nesanicu, udaljite se od svega što vas uznemirava.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦

LJUBAV Premda je vaša veza prilično skladna, ponekad ćete si dati oduška i žučno se posvađati. Bez obzira kojim ćete se riječima služiti, brzo ćete sve zaboraviti i pasti partneru u zagrljaj. POSAO Uživat ćete plodove svoje kreativnosti, a moguće je i putovanje koje će biti zaslužno za nova i zanimljiva iskustva. Početkom tjedna bit ćete uvjerljivi i verbalno spretni. PRILIKA TJEDNA Putovanje s partnerom pomoći će vam da shvatite koliko vam on znači.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Privlačit će vas tajna veza i zabranjeno voće. No, nađete li se u ljubavnom trokutu, teško ćete se kontrolirati kad vas obuzmu osjećaji i strast pa nećete dugo moći ništa skrivati. POSAO Katkad će vam nedostajati takta i strpljenja, posebice ako morate raditi više od drugih. Moguće su teškoće oko prodaje ili kupnje nekretnine, kao i iznenadna promjena plana. PRILIKA TJEDNA Iskoristite produljeni vikend i uživajte u sitnicama kojih ste se odricali

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV Romantične ponude stizat će sa svih strana i činiti vas nemirnima. Da biste izbjegli stresne situacije, trebate zaviriti u svoje srce ne biste li spoznali želite li pravu ljubav ili avanturu. POSAO Nailazit ćete na poteškoće u komunikaciji s radnom okolinom. Zbog oslabljene koncentracije nastojat ćete odgoditi zahtjevnije poslove. Nećete mariti za posljedice. PRILIKA TJEDNA Promijenite stil odijevanja ili se odlučite na manje estetske korekcije.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Vaša osjećajna strana sukobljavat će se s hladnim glasom razuma pa ćete se mučiti mračnim slutnjama i onda kad vam bude najljepše. Preispitivat ćete planove koje ste kovali s partnerom. POSAO Nećete podnositi pritisak autoriteta pa ako niste samostalni, teško ćete se suzdržati da sakrijete ono što zaista mislite. Krajem tjedna bit ćete nadahnuti za kreativan rad. PRILIKA TJEDNA Suzdržite li se od oštrijih rasprava, osjetit ćete snagu obiteljske povezanosti

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Nastojat ćete se osloboditi nerealnih očekivanja i odustati od promjene partnera. Samci će započeti romansu koja će ih potpuno obuzeti, čak i ako su mislili da je riječ samo o površnom flertu. POSAO Uz dinamičnu i plodnu suradnju neće vas pretjerano mučiti poslovne brige. Bit će i pojedinaca koji će vas odbijati svojim stavom sveznalice, no s većinom ćete se dobro slagati. PRILIKA TJEDNA Trčanje i vožnja biciklom predstavljat će izvrstan način za održavanje forme.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV Mučit će vas unutarnji nemir i emocionalne zavrzlame. Bit ćete gladni ljubavi, a ne odgovori li vam partner na željeni način, okrenut ćete se nekome drugome - makar u mašti. POSAO Mogli biste se suočiti s neplaniranim izdacima ili kašnjenjem očekivane uplate sredstava. Važno je da organizirate vrijeme tako da uskladite obiteljske i poslovne obaveze. PRILIKA TJEDNA Zaposjednite pažnju novim sadržajima, a večeri rezervirajte za romantiku.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Venera će vas naoružati pobjedonosnom ljubavnom taktikom. Nećete sjediti čekajući da se partner sjeti što vam je potrebno, nego ćete otvoreno i smjelo zatražiti što želite. POSAO U drugoj polovini tjedna neće vam nedostajati dobrih ideja. Izradit ćete početne okvire i nacrte te se povezati s pojedincima koji vam mogu pomoći poznanstvima i korisnim savjetima. PRILIKA TJEDNA Zaradite nešto putem umjetničkog rada te pružanjem intelektualnih usluga.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Pojedinac kojeg ste nedavno upoznali mogao bi u vama probuditi osjećaje koji će vas istodobno uzbuditi i preplašiti. Ako ste zauzeti, opušteno ćete uživati u intimnim trenucima s partnerom. POSAO Odašiljat ćete poticajne vibracije ostavljajući izuzetno dobar dojam na pojedince koji cijene kreativnost i osjećaj za lijepo. Komunikacija s kolegama bit će dinamična i sadržajna. PRILIKA TJEDNA Početak tjedna kao stvoren je da ga provedete u društvu prijatelja.

Linker
31. svibanj 2024 11:57