Nicole Kidman

 MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK
U chic izdanjima

Rijetko ih viđamo zajedno: Nicole Kidman na reviju stigla u društvu 15-godišnje kćeri Sunday Rose

Slavna glumica nije propustila predstavljanje nove kolekcije luksuzne modne kuće Balenciaga na pariškom Tjednu mode.

Slavna glumica nije propustila predstavljanje nove kolekcije luksuzne modne kuće Balenciaga na pariškom Tjednu mode.

Sa sigurnošću možemo reći kako je ovih dana Pariz ponovno postao epicentar svjetske modne scene, a revije luksuznih brendova privukle su brojna poznata imena. Među njima je bila i poznata holivudska glumica Nicole Kidman koja nije propustila predstavljanje nove Balenciaga Haute Couture kolekcije, a na reviju je stigla u zanimljivom društvu. Pratnja joj je bila 15-godišnja kći Sunday Rose u čijem je društvu ne viđamo često. One su se za ovu posebnu priliku i modno uskladile, odlučivši se obje za chic strukirane haljine s ovratnikom koje su pomno pratile linije njihovog tijela.

image

Nicole Kidman na reviju modne kuće Balenciaga stigla je u pratnji svoje 15-godišnje kćeri Sunday Rose

GETTY IMAGES

I dok je 57-godišnja Oskarovka pažnju plijenila u efektnoj Balenciaga kreaciji sa šljokicama koju je savršeno iskombinirala sa špic crnim cipelama na petu i decentnim nakitom, njezina se starija kći, koju je glumica dobila u braku s glazbenikom Keithom Urbanom, odlučila za malu crnu haljinu od baršuna, također komadom iz kolekcije poznate španjolske modne kuće. Look je dodatno upotpunila špic lakiranim salonkama na petu i crnom clutch torbicom.

@vanityfairfrance La reine est là. Nicole Kidman s’offre une journée mère et fille à Paris à l’occasion du défilé #Balenciaga haute couture. #nicolekidman #hautecouture #tiktokfashion ♬ KEHLANI OUT NOW - Jordan Adetunji

Isto tako, obje su nosile i sunčane naočale sličnog stila, a to nimalo ne čudi jer je riječ o neizostavnom hit modnom dodatku, ali i frizure. Nicole i inače vrlo rado nosi Balenciagine kreacije pa je tako krajem travnja na svečanoj dodjeli nagrade za životno djelo u Los Angelesu stigla u svjetlucavoj zlatnoj haljini poznatog brenda. I tada joj je podršku pružala Sunday Rose, ali i njezina dvije godine mlađa sestra Faith Margaret koju također nemamo priliku vidjeti često u javnosti.

image

Nicole Kidman u društvu kćeri Sunday Rose i Faith Margaret u travnju 2024. na svečanoj dodjeli nagrade za životno djelo u Los Angelesu

AFF-USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Nicole Kidman rado nosi kreacije španjolskog brenda

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK
Linker
27. lipanj 2024 12:24