laneni set

 ZARA
Predmet žudnje

MODNI KOMAD TJEDNA Laneni setovi veliki su hit ovog ljeta, pronašli smo favorita u Zari

Kada govorimo o lanu, sa sigurnošću možemo reći kako je upravo on jedan od materijala koji nas štiti od sunca i ljetnih vrućina, prvenstveno zahvaljujući njegovoj prozračnosti.

Kada govorimo o lanu, sa sigurnošću možemo reći kako je upravo on jedan od materijala koji nas štiti od sunca i ljetnih vrućina, prvenstveno zahvaljujući njegovoj prozračnosti.

Ljeto je savršeno vrijeme da obnovimo i osvježimo svoju garderobu, a pritom najradije biramo materijale koji će nam dodatno olakšati temperature koje se svakog dana penju sve više. Kada govorimo o lanu, sa sigurnošću možemo reći kako je upravo on jedan od omiljenih materijala za ljetne outfite koji nas štiti od sunca i ljetnih vrućina, prvenstveno zahvaljujući njegovoj prozračnosti.

Toga su svjesne mnoge luksuzne modne kuće, ali i high street brendovi koji u svojim ljetnim kolekcijama nude mnoštvo lanenih komade. Od prsluka, haljina pa sve do hlača - vjerujemo kako će se mnogi složiti s nama ako kažemo da je riječ o must have odjevnim predmetima. S obzirom na to da su nam upravo komadi od lana omiljeni u ljetnim mjesecima, kao poseban hit posljednjih dana istaknula se kombinacija prsluka i bermuda, odnosno kratkih hlača.

Upravo smo zbog toga kao modni komad tjedna ovaj put izdvojili laneni set iz Zare koji jedva čekamo nositi. Riječ je o chic kombinaciji koja se sastoji od prsluka klasičnog kroja na kopčanje te bermuda u prljavo bijeloj boji. Da se uistinu radi o hit komadima dodatno pokazuje i podatak kako se prodaje velikom brzinom, a neki brojevi već su u potpunosti rasprodani.

image

Zara prsluk klasičnog kroja od mješavine lana (25,95 eura)/Zara bermude od mješavine lana (22,95 eura)

ZARA

Ovaj trendi laneni prsluk, kao i kratke hlače moguće je kupiti u Zarinim trgovinama, kao i na njenoj službenoj stranici. Uz to, donosimo vam i nekoliko stylish prijedloga kako ga nositi. Bez obzira na to je li riječ o svakodnevnom looku, poslovnoj eleganciji ili večernjoj varijanti - laneni set pun je pogodak.

Everyday look

image

Adidas Samba tenisice (120 eura)/Celine sunčane naočale (350 eura)/Prada kožna torbica (1900 eura)

ADIDAS/MYTHERESA/ZARA

Business chic

image

Mango cipele na petu (27,99 eura)/Tod‘s kožna torba (1300 eura)

MANGO/MYTHERESA
Linker
29. rujan 2024 00:51