suknja-hlače modni trendovi

 INSTAGRAM/GLORIA EDIT
Suknja-hlače

Kako nositi ključni modni komad sezone? Donosimo 4 stylish prijedloga

Ove su sezone suknja-hlače jedan od must have komada u ormaru svake fashionistice, a jasno je i zašto. Udobne su i praktične, a ujedno izgledaju chic.

Ove su sezone suknja-hlače jedan od must have komada u ormaru svake fashionistice, a jasno je i zašto. Udobne su i praktične, a ujedno izgledaju chic.

Suknje su posljednjih nekoliko sezona u fokusu modnih kuća pa nas nimalo ne čudi što su dolaskom ljeta ponovno jedan od najtraženijih komada u garderobi. Ipak, u kolekcijama luksuznih modnih kuća, ali i cjenovno pristupačnijih high street brendova popularnost je sve više porasla suknjama u nešto drugačijem ruhu. Riječ je o takozvanim suknja-hlačama koje kombiniraju ženstvenost i praktičnost, a dolaze u raznim varijantama. Mnoge trendseterice i it djevojke također su svjesne popularnosti ovog komada pa ga tako rado nose u različitim prigodama, bilo da je riječ o svakodnevnom looku ili outfitu za noćne izlaske.

No kako ih stilizirati? Kao što smo ranije spomenuli, posljednjih nekoliko tjedana u fokusu su minimalističke suknja-hlače koje zbog svoje jednostavnosti možemo nositi uistinu na svakakve načine. Bez obzira je li riječ o oversized blejzeru ili košulji, bazičnom bijelom T-shirtu ili lanenom prsluku, za koju se god kombinaciju odlučili - možete biti sigurni da nećete pogriješiti.

U slučaju da još uvijek nemate suknja-hlače, upotpunite svoju garderobu barem jednim savršenim modelom. Četiri komada ovog trendi odjevnog predmeta izdvajamo u nastavku, a uz to prilažemo i modnu inspiraciju kako ih nositi ove sezone.

Basically cool

image

Prada kožna torbica (1900 eura)/Adidas Samba tenisice (79,50 eura)/Zara rebrasti top s naramenicama (6,95 eura)/Zara suknja-hlače od trapera na preklop (22,95 eura)/Brunello Cucinelli sunčane naočale (650 eura)

MYTHERESA/ADIDAS/ZARA

On the go

image

New Balance tenisice (149,99 eura)/Zara kapa s izvezenom porukom (15,95 eura)/Zara pamučna majica (6,99 eura)/Jennifer Fisher naušnice (320 eura)/Zara suknja-hlače s prorezom (25,95 eura)

NEW BALANCE/ZARA/MYTHERESA

Summer business

image

Zara vrećasta torba s kopčom (29,95 eura)/Zara lakirane cipele s kitten potpeticom (29,95 eura)/Zara prsluk klasičnog kroja od mješavine lana (25,95 eura)/The Frankie Shop suknja-hlače (132 eura)/Stradivarius sunčane naočale (9,99 eura)

ZARA/THE FRANKIE SHOP/STRADIVARIUS

Party look

image

Mango naušnice s privjeskom školjke (11,19 eura)/Zara top na vezanje (22,95 eura)/Alaïa lakirane cipele na petu (1390 eura)/Jacquemus kožna torbica (935 eura)/Mango suknja-hlače od umjetne kože (22,99 eura)

MANGO/MYTHERESA/ZARA
Linker
27. lipanj 2024 11:23