laneni prsluk

 INSTAGRAM/@CHLOELLOYD
Predmet žudnje

MODNI KOMAD TJEDNA Prsluk je veliki hit sezone, mi smo našeg favorita našli u novoj Massimo Dutti kolekciji

Riječ je o komadu koji možemo nositi u različitim prigodama, a zahvaljujući njegovoj jednostavnosti i chic izgledu pristaje gotovo svim odjevnim kombinacijama.

Riječ je o komadu koji možemo nositi u različitim prigodama, a zahvaljujući njegovoj jednostavnosti i chic izgledu pristaje gotovo svim odjevnim kombinacijama.

Vjerujemo kako će se mnogi složiti s nama ako kažemo da su prsluci i ove sezone jedan od najvećih modnih trendova. S obzirom na to da je riječ o komadu koji se može nositi na mnogo različitih načina i u raznih prigodama, prsluk je bez sumnje nešto na što se isplati potrošiti malo više novca. Toga su svjesne brojne trendseterice i it djevojke koje ovaj chic odjevni predmet posljednjih dana nose u kombinaciji s klasičnim traperice, lanenim hlačama, ali i suknjama.

Dobra je vijest i ta što prsluka ove godine uistinu ne nedostaje u ponudi luksuznih modnih kuća, ali i high street brendova. Jedan od brendova koji su u svojoj najnovijoj ponudi u prodaju plasirali prsluk, idealan komad za nadolazeće ljeto, jest i Massimo Dutti. Riječ je o krem prsluku od 100-postotnog lana, V izrezom te pamučnom postavom, a dolazi u veličinama od XS pa sve do L.

image

Massimo Dutti prsluk s V izrezom (69,99 eura)

MASSIMO DUTTI

Da se uistinu radi o hit modelu dodatno pokazuje i podatak da se prodaje velikom brzinom, a neki brojevi već su u potpunosti rasprodani. Ovaj chic prsluk prodaje se po cijeni od 69,99 eura, a moguće ga je kupiti u svim Massimo Dutti trgovinama, ali i na službenoj stranici brenda.

Linker
24. lipanj 2024 11:22