INSTAGRAM/@AISLINGCHAN
Predmet žudnje

MODNI KOMAD TJEDNA Ovog ljeta nose se suknje sa životinjskim uzorkom, u Zari smo pronašli svog favorita

Ova trendi suknja španjolskog brenda osvojila nas je na prvi pogled.

Ova trendi suknja španjolskog brenda osvojila nas je na prvi pogled.

Vjerujemo kako će se mnogi složiti s nama kada kažemo da su midi suknje s godinama postale neizostavan komad u svačijoj garderobi. Zahvaljujući njihovoj bezvremenskoj privlačnosti i svestranosti, ove su suknje idealne za sve one koji žele nositi komad koji istovremeno kombinira eleganciju i udobnost. Jedan od modela koji se ovih dana istaknuo kao vodeći trend je suknja sa životinjskim printom, uzorkom koji se već nekoliko desetljeća podrazumijeva jednim od najefektnijih komada u našem ormaru.

Iako je životinjski uzorak popularan postao još u 60-im godinama prošlog stoljeća, sve do danas se zadržao među vodećim printovima koji vješto odolijeva trendovima te nikada zapravo nije ni izašao iz mode. Toga su itekako svjesne brojne trendseterice i it djevojke koje suknje sa životinjskim uzorkom nose u različitim prigodama, bez obzira na to je li riječ o ležernom, casual outfitu ili večernjem looku.

S obzirom na to da bi ova suknja po svemu sudeći mogla postati jedan od must have komada u danima koji su pred nama, upravo smo jednu od njih odabrali u bogatoj ponudi španjolskog high street brenda Zara kao naš modni komad tjedna.

image

Zara midi suknja životinjskog uzorka (25,95 eura)

ZARA

Ovu hit midi satiniranu suknju visokog elastičnog struka moguće je kupiti po cijeni od 25,95 eura, i to u trgovinama ovog poznatog brenda ili njihovom službenom webshopu, a da je riječ o suknji koja bi uistinu mogla biti jedna od velikih hit modela ovog ljeta, dokazuje i činjenica kako su neke od veličina već rasprodane.

Linker
16. lipanj 2024 19:04