GIGI IORIO/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Modna inspiracija

Privlačila poglede u Parizu: Heidi Klum zna kako spojiti naizgled nespojivu kombinaciju i u tome izgledati odlično

Slavna manekenka i njezin suprug Tom Kaulitz ovih su dana plijenili pažnju fotografijama s odmora na Sardiniji, a sada su stigli u Francusku te privukli pozornost modnim izdanjem.

Slavna manekenka i njezin suprug Tom Kaulitz ovih su dana plijenili pažnju fotografijama s odmora na Sardiniji, a sada su stigli u Francusku te privukli pozornost modnim izdanjem.

Nakon što su godišnji odmor proveli na sunčanoj Sardiniji, Heidi Klum i Tom Kaulitz "uhvaćeni" su u romantičnom izlasku u Parizu. S obzirom na to da svojom pojavom nerijetko plijene poglede fotoreportera, ni ovog puta nije bilo drugačije. Ono što su mnogi prvo primijetili bile su njihove modne kombinacije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Naime, upravo je njihova modna koordiniranost ono što i inače privlači najviše pozornosti, a gotovo svaki outfit, i njegov i njezin, je na mjestu do najsitnijeg detalja bez obzira na to jesu li samo izašli na kavu ili je riječ o večernjem izlasku.

image

Heidi Klum i Tom Kaulitz

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

I dok se ovog puta 34-godišnji njemački gitarist odlučio za bazični bijeli T-shirt u kombinaciji s ležernim bež hlačama, 51-godišnja manekenka nosila je naizgled nespojivi outfit. Heidi je efektnu furry ružičastu haljinu iskombinirala s malenom ljubičastom torbicom koju je tek ležerno prebacila preko ramena te bijelo-crnim sportskim tenisicama te tako još jednom dokazala kako se ne libi eksperimentirati s modom.

image

Par je godišnji odmor proveo na Sardiniji gdje su uživali u visokim temperaturama i šetnjama po plaži

FREZZA LAFATA/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Inače, Heidi i njezin treći suprug Tom u braku su od 2019., a premda razlika u godinama između njih iznosi čak 16 godina, to im očigledno nije prepreka. Poznati supermodel tako je u jednom intervjuu izjavila da je upravo Nijemac prvi pravi partner kojeg je imala u životu jer joj, za razliku od drugih, pomaže baš oko svega, a navodno je i odličan s njezinom djecom. Dokazao je to i tijekom zajedničkog odmora u Italiji koji su proveli s njezinim sinovima Henryjem i Johanom, kćeri Leni i njezinim partnerom Arisom Rachevskyjem te Ernom Klum, majkom svoje supruge.

Linker
01. srpanj 2024 14:03