ZVONIMIR FERINA
IT KOMADI

U ovome želimo provesti vruće ljetne dane: Domaći brend predstavio novu kolekciju haljina i odijela

DeLight je predstavio ženstvenu kolekciju savršenog ljetnog predznaka.

DeLight je predstavio ženstvenu kolekciju savršenog ljetnog predznaka.

Popularan hrvatski brend DeLight, sinonim je za kvalitetu, ali i ženstven, bezvremen i elegantan izgled. Iz njegove radionice dolaze atraktivni modeli načinjeni od laganih i prirodnih tkanina interpretiranih u fantastične ljetne komade. Ono čime DeLight već godinama posebno oduševljava su posebna posvećenost detaljima i izradi, kao i vrhunski materijali, kao kruna svake kolekcije bez obzira na sezonu. Ljeto koje asocira na lelujave forme i lakoću postojanja, savršeno je za prozračne kreacije od viskoze i pamuka, koji čine sastavni dio najnovije kolekcije. Tako je, primjerice, haljina Joanne idealna za svaku priliku. S njom ne možete pogriješiti bilo da je birate za posao ili savršen ljetni event. U prekrasnoj ljetnoj paleti, ovaj će model itekako privući poglede i dovesti vas u centar pozornosti.

image
ZVONIMIR FERINA
image
ZVONIMIR FERINA

Zvijezda kolekcije definitivno je haljina Joanne Viscose, načinjena od viskoznog satiniranog tkanja. Njezina ljepota i udobnost su neupitne, a način na koji "pada“ i obavija žensku siluetu, sasvim očarava. U njoj svaki gradski, ali i morski korak postaje lagan i izrazito ženstven. Haljina Claire je, pak, pravi klasik, koji bi se trebao nalaziti u svakom ormaru, dok je lagana, pamučna haljina Zora, više od same haljine. Naime, čini je opipljiva kvaliteta u kojoj će se svaka žena osjećati prekrasno. U kolekciji se nalazi i viskozna haljina Maxine koja uz svoj decentni sjaj odiše profinjenom elegancijom.

image

DeLight, ljetna kolekcija

ZVONIMIR FERINA
image
ZVONIMIR FERINA

Posebnu pažnju privlači i bluza s predimenzioniranim ovratnikom, dok će ljubiteljice odijela doći na svoje u formi "trodijelne ljepotice” Belle. Za potpuni modni doživljaj, odijelo je moguće nositi na bezbroj načina od kojih je svaki dobitan. "O svakoj svojoj kolekciji volim promišljati. Ono što po čemu se već godinama izdvajamo, su kvaliteta izrade i vrhunski materijali. Osim što moje klijentice vole izgledati lijepo i ženstveno, navikle su na kvalitetu i na posvećenost materijalima. Zaista sam ponosan, jer su to prepoznale već na prvi pogled, a zatim i dodir. Kada je vani vruće, moguće je kvalitetnim tkaninama omogućiti svakoj ženi da se osjeća kao da je ta odjeća ne guši, a svi znamo koliko je to zapravo bitno“, naglasio je Ivan Friščić, dizajner, stilist i vlasnik brenda DeLight.

image
ZVONIMIR FERINA
image
ZVONIMIR FERINA
Linker
29. lipanj 2024 12:15