IVAN IVANIŠEVIĆ
BOŽANSKI ODMOR

Moderan dizajn i bezvremenski šarm: Luksuzni kompleks u Vodicama sezonu dočekuje s brojnim novitetima

Goste će oduševiti renovirani restoran, bar i vanjski bazen, a tu su i posebne ponude - neovisno o tome žele li miran ili aktivan odmor.

Goste će oduševiti renovirani restoran, bar i vanjski bazen, a tu su i posebne ponude - neovisno o tome žele li miran ili aktivan odmor.

Olimpija je bila starogrčko svetište i mjesto održavanja prvih sportskih igara, a hotelski kompleks Olympia & Olympia Sky u Vodicama savršen je izbor za božanski odmor novog doba. Šampion među hotelima srednje Dalmacije - a i šire - najljepši je spoj suvremenosti i tradicije, domaćinske atmosfere i nepretencioznog glamura. Svaki detalj je pomno osmišljen, ponuda bogata, usluga besprijekorna i personalizirana, a gastronomski doživljaji nezaboravni.

image

Elegantan i profinjen restoran Artemida

PROMO

Gurmane će oduševiti renovirani restoran Garden, fuzija moderne estetike i vječnog šarma kojoj ni najzahtjevniji hedonisti neće moći odoljeti. Novi dizajn je kombinacija prirodnih elemenata i suvremene elegancije, što stvara ugodnu i opuštenu atmosferu te osjećaj prozračnosti. Taj harmoničan spoj vitalnosti prirode i raskoši, čemu pridonosi i pažljivo odabran dizajner­­ski namještaj, interijer čini jedinstvenim. Sofisticiranost, primamljiva estetika i, na­­ra­­­­vno, savršena kombinacija okusa ka­­ra­­kteriziraju i specijalitete koji će zadovoljiti najzahtjevnija i najprofinjenija nepca. Ta­­le­ntirani kuhari stvaraju ukusna jela koristeći samo najsvježije sastojke, uzimajući najbolje od lokalne i internacionalne kuhinje.

image

Moderan dizajn preuređenog Aperitiv bara u hotelu Olympia

PROMO

Uzbudljive promjene došle su i u Aperitiv bar! Dok pijete aperitiv prije obroka, uživajte u novom modernom prostoru koji je također spoj luksuza i prirodnih elemenata. Kao i novi restoran, spaja drvo, mramor i staklo koji pružaju toplinu i prostranost. Vanjski bazeni i okoliš također su prošli kroz potpunu transformaciju za sezonu 2024., pružajući vam još ugodniji i glamurozniji boravak u Olympia hotelima. Pripremite se za potpuno novu razinu opuštanja i zabave! U ponudi su i raznovrsni spa i wellness sadržaji - prepustite se umirujućoj masaži, opustite u sauni, ostanite aktivni uz vrhunski fitness centar.

image

Renovirani restoran Garden privući će ljubitelje vrhunske gastronomije

PROMO

Kompleks hotela Olympia & Olympia Sky je 50 metara udaljen od mora, a 500 metara od središta Vodica pa možete istražiti taj šarmantni dalmatinski gradić. Poznat je po slikovitim uličicama, uzbudljivom noćnom životu i prekrasnim plažama. Osoblje hotela preporučit će vam i brojne druge aktivnosti kao što su sportovi na vodi i kulturni sadržaji.

image

Gosti se mogu osvježiti i u prostranim bazenima

PROMO

Hotel Olympia ima 215 soba i 26 apartmana s pogledom na more ili park, a Olym­­pia Sky, čiji eksterijer podsjeća na kruzer, nudi smještaj u 130 luksuznih soba i 19 suiteova - među kojima neki imaju površinu od 110 četvornih metara.

image

Sobe i apartmani su vrhunski uređeni

IVAN IVANIŠEVIĆ

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Olympia & Olympia Sky

Linker
26. lipanj 2024 16:57