Hailey Bieber

 PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA
Pocket Blush

Savršen make-up proizvod za ljetne dane: Hailey Bieber lansirala je novo rumenilo u sticku

Riječ je o proizvodu kremaste teksture čije je maleno pakiranje praktično za putovanja i stane u svačiji džep, a dolazi u nekoliko različitih nijansi.

Riječ je o proizvodu kremaste teksture čije je maleno pakiranje praktično za putovanja i stane u svačiji džep, a dolazi u nekoliko različitih nijansi.

S obzirom na to da su nam ljetni dani napokon stigli, okrećemo se određenim izmjenama i kada je riječ o našim kozmetičkim torbicama. Umjesto "teškog" make-upa, tijekom visokih temperatura radije biramo proizvode s laganim i prozračnim formulama. Jedan od njih je i rumenilo u sticku koje je, bez sumnje, jedan od popularnijih proizvoda koje volimo ljeti. Iako na tržištu trenutno uistinu ima mnogo rumenila u sticku, mi smo kao beauty favorit izdvojili novo Pocket blush rumenilo kozmetičkog brenda Rhode koji potpisuje Hailey Bieber.

Kao što mu samo ime govori, riječ je o kremastom proizvodu lagane teksture i malenog, praktičnog pakiranja u sticku koje ga čini savršenim suputnikom na svim putovanjima.

Osim toga, proizvod ima aplikator koji je također vrlo praktičan pa ga možemo nanijeti direktno na obraze i zatim tek lagano izbledati prstima. Rumenilo dolazi u šest različitih nijansi - Piggy (baby ružičasta), Freckles (neutralna breskvasta nijansa), Juice Box (jarko ružičasta), Spicy Marg (jarka koraljna nijansa), Sleepy Girl (nježna mauve nijansa) i Toasted Teddy (brončana terakota).

Rumenilo je u prodaji od 20. lipnja na službenim stranicama Rhode brenda, a moguće je kupiti jedan proizvod po cijeni od 22 eura ili cjelokupni set od svih šest nijansi za 120 eura.

Linker
22. lipanj 2024 16:02