Justin i Hailey Bieber

 BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK
Nije štedio

Sretniji no ikad: Poznata cijena koju je Justin Bieber izdvojio za poseban prsten svoje supruge Hailey

Glazbenik i njegova supruga obnovili su bračne zavjete, a on joj je tom prigodom poklonio i novi, upečatljivi dijamant.

Glazbenik i njegova supruga obnovili su bračne zavjete, a on joj je tom prigodom poklonio i novi, upečatljivi dijamant.

Nekad omiljeni tinejdžerski pjevač Justin Biber i njegova supruga Hailey nedavno su obnovili svoje bračne zavjete i tako konačno ušutkali glasine koje su kružile o krizi o njihovu braku, a pritom su objavili i najljepšu moguću vijest da će postati roditelji.

image

Justin i Hailey Bieber

PHOTO IMAGE PRESS/SHUTTERSTOCK PHOTO IMAGE PRESS/SHUTTERSTOCK

To su objavili putem društvenih mreža, podijelivši video u kojem 27-godišnja Hailey nosi i novi prsten, koji joj je Justin poklonio tom prigodom, a od čije bi se cijene mnogima moglo zavrtjeti u glavi. Naime, njezin novi komad nakita vrijedi otprilike 1,4 milijuna dolara što je za Daily Mail potvrdila gemologinja Tenishia McSweeney. "Pretpostavljam da je Justin birao najfinije stupnjeve boje i čistoće, što nije previše s obzirom na njezin prethodni zaručnički prsten koji je sam po sebi veličanstven i koji sada nosi na malom prstu, a novi djeluje nešto žućkastiji. Očekivana cijena je najmanje 1,4 milijuna dolara", tvrdi Tenishia.

image

Hailey Bieber

INSTAGRAM

Osim novog prstena nakon obnove zavjeta, Hailey je viđena i kako nosi vjenčani koji se slaže s Justinovim prstenom, a za koje je zaslužan luksuzan brend nakita Tiffany. Ona u videu nosi pripijenu čipkastu haljinu u kojoj je do izražaja došao njezin trudnički trbuh i koja joj pristaje kao salivena. Hailey se ovih dana vratila i na YouTube nakon tromjesečne pauze i oglasila se nakon što se pročulo da će postati majka i to u novom vodiču za šminkanje na svom kanalu. "Dugo nisam snimila ovakav video. Uzbuđena sam što sam se vratila", govori u videu koji je objavila za svoje obožavateljice i obožavatelje.

Justin i Hailey vjenčali su se 2018. godine, no u zadnje vrijeme u javnosti su se rijetko zajedno pojavljivali, on je nedavno objavio video u kojem plače, a što je pokrenulo nagađanja da s njihovim brakom nešto nije u redu, no čini se kako su se mnogi u vezi toga prevarili.

image

Justin i Hailey Bieber

ANGELA WEISS AFP
Linker
20. lipanj 2024 17:44