trudnički stilovi

 PROFIMEDIA/GLORIA EDIT
Modne inspiracije

One znaju kako biti stylish i u trudnoći: Slavne dame savršeno kombiniraju udobne i trendi komade

Poznate influencerice Sofia Richie Grainge i Hailey Bieber nisu se bez razloga u posljednje vrijeme profilirale kao it djevojke čije stilove rado pratimo. Jedna je nedavno postala majka, a druga se na tu ulogu tek sprema.

Poznate influencerice Sofia Richie Grainge i Hailey Bieber nisu se bez razloga u posljednje vrijeme profilirale kao it djevojke čije stilove rado pratimo. Jedna je nedavno postala majka, a druga se na tu ulogu tek sprema.

Iako pronalazak trudničkog outfita nije uvijek jednostavan zadatak, postoje trendseterice i it djevojke koje su zahvaljujući svom nepogrješivom stilu savršeni dokaz kako se i u trudnoći mogu nositi stylish komadi te da trudnički stil ne treba biti monoton. Jedna od njih je i Sofia Richie Grainge, influencerica i bogata nasljednica koja je rodila ovih dana, a čak i u drugom stanju ostala je vjerna minimalističkom, ali i dalje odličnom modnom izričaju. Nije sklona velikim eksperimentima, a njezin bismo stil najlakše mogli opisati kao bezvremenski "tihi luksuz". Od prvog trenutka kada je otkrila javnosti da je trudna te prestala skrivati trudnički trbuščić, 25-godišnja manekenka naprosto nas je oduševljava stylish izdanjima. Bezvremenska elegancija baza je svakog njezinog outfita, a koji god komad na sebi nosila, pristaje joj sjajno.

image

Sofia Richie Grainge ljubiteljica je bezvremenskih klasičnih komada

THEO WARGO/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Od klasičnih balonera koji su must have komad u svakom prijelaznom periodu te pristaju gotovo svakoj prigodi, preko lanenih hlača idealnih za ljetne dane pa sve do slip suknji koje naglašavaju trudnički trbuh, Sofia je u svaki svoj trudnički look unijela dozu energičnosti. Zapravo, to nas nimalo ne čudi jer smo i prije trudnoće obožavali njezin modni izričaj te smo njezine lookove često koristili kao styling inspiraciju.

Slavna influencerica također zna kako kombinirati komade koji joj daju stylish look s dozom elegancije, a jedan od takvih outfita nosila je na nedavno održanom partyju prije Grammyja. Tada se odlučila za potpuno crni look - satenski sako i hlače ravnog kroja od istog materijala, a modno izdanje kojim je plijenila pažnju dodatno je upotpunila parom crnih špic salonki s otvorenom petom.

image

Sofia Richie Grainge zna kako izgledati elegantno i u trudnoći

TAMMIE ARROYO/AFF-USA.COM/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Buduća mama čije smo trudničke lookove tek ovih dana počeli primjećivati jest Hailey Bieber. Manekenka i supruga pjevača Justina Biebera posljednjih se godina profilirala u it djevojku čiji stil rado pratimo, a izgleda kako ćemo isto nastaviti i dalje. No za razliku od Sofije koja radije preferira minimalističke outfite koji previše ne odskaču, 27-godišnja manekenka ne libi se eksperimentiranja i već je počela nositi kombinacije koje naglašavaju njezin trudnički trbuščić. Bilo da je riječ o kratkim topovima, bazičnim bijelim t-shirtima ili klasičnim traper komadima, Bieber itekako zna kako stilski "začiniti" pa i onaj najjednostavniji look.

image

Manekenka ne bira modne kombinacije koje skrivaju njezin trudnički trbuh

STOIANOV/SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Hailey Biber zna kako nositi trendi komade i u trudnoći

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Tako je u nedavnoj objavi na društvenim mrežama između ostaloga pozirala i u ružičastom Blumarine topu u obliku leptira s izvezenim šljokicama, a ovaj je stylish komad, koji se nakon njezine objave rasprodao u rekordnom roku, iskombinirala na oversized svijetloplave traperice koje i inače voli nositi te tako ostala vjerna svom streetstyle modnom izričaju.

image

Hailey Bieber vjerna je svom streetstyle modnom izričaju, ali ne libi se eksperimentiranja

INSTAGRAM
Linker
26. svibanj 2024 11:02