UFC

(VIDEO) Sean Strickland sparirao s bivšim pripadnikom Navy SEAL-sa, pretukao ga, a zatim poručio: ‘Promijenio je moje mišljenje‘

Mitch Aguiar | Mitch Aguiar vs. Sean Strickland

 Instagram (mitch Aguiar)
Ponajbolji UFC-ov borac srednje kategorije lakoćom je izdominirao iskusnog veterana američke mornarice

Sparinzi Seana Stricklanda nešto su što jako često imamo prilike gledati na društvenim mrežama, posebno kada Sean sparira s neočekivanim sparing partnerima kao što su YouTuber Sneako ili neka ‘‘random‘‘ osoba koja ga je prozivala putem društvenih mreža.

Snimke tih sparinga dobri su pokazatelji ogromne razlike u vještini između ‘‘običnog civila‘‘ i MMA borca, a drastična razlika vidljiva je čak i kada se u kavezu sa Stricklandom pojavi osoba s borilačkim iskustvom.

Naime, društvenim mrežama od sinoć kruže snimke Stricklandovog sparinga s Mitchom Aguiarom. Ime Mitcha Aguiara vjerojatno vam nije naročito poznato, ali radi se o bivšem pripadniku Navy SEAL-sa, specijalne postrojbe američke mornarice. Preko deset godina Aguiar je proveo u toj specijalnoj postrojbi, a Mitch iza sebe ima respektabilno iskustvo i u svijetu borilačkih sportova. Aguiar je vlasnik BJJ crnog pojasa, a upisao je i tri profesionalna MMA nastupa (2-1-0) te 11 amaterskih nastupa (10-1-0).

Unatoč svom tom iskustvu, Mitch Aguiar jako loše proveo se na sparingu sa Seanom Stricklandom. Nekadašnji UFC-ov prvak srednje kategorije čak je štedio Aguiara i borio se u jako niskom tempu, ali Mitch Aguiar nije imao apsolutno nikakvo rješenje za ugroziti Stricklanda. Iako ga je lakoćom izdominirao na sparingu, Strickland je kasnije imao riječi hvale za bivšeg pripadnika SEAL-sa.

‘‘Čovječe, ovaj tip jedan je od pravih... lude priče.‘‘, napisao je Sean u jednom od svojih ‘‘storyja‘‘, a zatim se obratio svojim pratiteljima u narednom ‘‘storyju‘‘.

image

Stricklandov Instagram story

Instagram (sean Strickland)

‘‘Generalno, nisam baš pobornik specijalnih jedinica. Oni su ‘ispranih mozgova‘ i iskompleksirani, većinu ih ne podnosim. Sparirao sam s Mitchom, bilo je pomalo teško, ali tek nakon što sam ga poslije upoznao i razgovarao s njim, on je stvarno dobar tip. Volio bih da sam ga bolje upoznao prije sparinga, jer sparing bi onda drukčije izgledao. Ali da, ti si dobar tip.‘‘, rekao je Strickland kojem je Mitch Aguiar ipak promijenio percepciju kad su u pitanju pripadnici specijalnih jedinica.

image

Stricklandov Instagram story

Instagram (sean Strickland)

Nešto dulju snimku njihovog sparinga možete pogledati u videu ispod ovog teksta.

Linker
02. srpanj 2024 09:32