UFC

(VIDEO) Pogledajte stare snimke raznih sparinga Covingtona i Masvidala

Colby Covington i Jorge Masvidal

 Screenshot (youtube)
Svima je već poznato da su sudionici glavne borbe UFC 272 priredbe puno toga prošli zajedno

Puno toga naučili su Jorge Masvidal i Colby Covington jedan drugog. Dugo vremena bili su veliki prijatelji, cimeri i glavni trening partneri. Nisu skrivali koliko je Colby pomogao Jorgeu na polju hrvanja, kao niti koliko je Masvidal popravio borbu na nogama svog danas velikog rivala. Iza njih su sati i sati treninga te sparinga.

Kroz svo to vrijeme nastajale su i snimke tih treninga ili sparinga, a dočekali smo nekoga tko ih je spojio u jednu kompilaciju. Vjerojatno sve materijale do kojih je došao, vlasnik YouTube kanala na kojem je video objavljen je uklopio.

Ne vidimo tu ništa što ne bismo očekivali. Jorge je na nogama bio bolji i konkretniji, no kad bi došlo do klinča i hrvanja, izgledalo je kao da Colby može napraviti što god poželi. Nisu tu samo kompilacije akcije iz dvorane, nego i iz stana koji su dijelili, gdje vidimo kako se uz sve i jako dobro zabavljaju.

Ima li ova kompilacija ikakvog utjecaja na ono što će se dogoditi u noći sa subote na nedjelju? Teško jer već neko vrijeme ne treniraju zajedno, a osim toga su obojica pripremni kamp posvetili odgovorima na ono što su najveće kvalitete ovog drugog.

Mi se zapravo veselimo činjenici da dugo vremena nismo imali klasični sukob stilova na ovako visokoj razini. Sve vodi prema dva scenarija, uvjerljivoj pobjedi Covingtona na račun hrvanja i kontrole ili nokautu kakav će izvesti Masvidal. Naravno, to je samo na papiru, puno puta nas je ovaj sport iznenadio time što su neke borbe otišle tamo gdje nitko nije očekivao. Sama posljednje održana borba za titulu nam je najbolji primjer.

Linker
05. srpanj 2024 22:00