UFC

(VIDEO) Prvo sučeljavanje Covingtona i Masvidala službe sigurnosti uspjele su iskontrolirati

Colby Covington i Jorge Masvidal

 Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia
Službena konferencija za medije donijela je prvi bliski susret Colbyja i Jorgea nakon dugo vremena

Netrpeljivost je neupitna! Nitko više ne misli kako kod Colbyja Covingtona i Jorgea Masvidala postoji gluma. Predugo to sve traje da bi bilo inscenirano i predugo se borba čekala. Da je sve u svrhu promocije bila bi borba dogovorena već ranije, zar ne? Nama se barem tako čini i dozvolili smo si uživati u spektaklu koji je pred nama upravo onako kako ga UFC i sami borci prikazuju.

A na službeno konferenciji za medije prikazali su ga upravo onako kako glasi prva riječ glavnog dijela ovog teksta. Oni se ne vole i oni uistinu žele jedan drugom nauditi. Srećom, imaju priliku to napraviti tako gdje je potpuno legalno, barem do trenutka u kojem bi sudac njihove borbe rekao da je dosta.

Kad imate takav dvojac na tako maloj udaljenosti, jasno je da će se povećati i osiguranje samog prostora gdje se nalaze, što je UFC ozbiljno napravio. A sve je posebno moralo biti pod prismotrom kad je došlo vrijeme za sučeljavanje, koje u onom pravom obliku ipak nije izvedeno. Pitanje je bi li borci uspjeli zadržati hladne glave kad bi si pogledali oči u oči s velike blizine.

A kako su se pogledali? Upravo ovako kako vidimo u video koji je UFC objavio.

A kako je sučeljavanje izgledalo iz perspektive Dane Whitea? To također imate priliku vidjeti.

Hoće li se jedan drugom uspjeti nešto više približiti nakon današnjeg vaganja? Sumnjamo, uostalom to nikome nije cilj. Kad smo već došli toliko blizu borbe, strpjet ćemo se još jednu i pol noć do trenutka kad će svoje nesuglasice riješiti unutar Octagona.

Linker
07. srpanj 2024 15:45