UFC

(VIDEO) Pogledajte kako je 30 kilograma lakši YouTuber udario UFC ‘krušku‘ jače od Alexa Pereire

Alex Pereira

 Screenshot/MMA Mania Twitter
Svi prisutni bili su više nego iznenađeni rezultatom na UFC-ovoj ‘kruški‘ za mjerenje jačine udarca

Darren Watkins Jr., poznatiji kao ‘‘IShowSpeed‘‘, američka je internet ličnost - gamer i online streamer s YouTube kanalom koji ima preko 30 milijuna pretplatnika. Prema izvorima, ima 19 godina, visok je oko 173cm i teži oko 66 kilograma.

Ovaj popularni YouTuber, na opće iznenađenje svih pristunih, nadmašio je UFC prvaka u poluteškoj kategoriji (teškog oko 100 kilograma) Alexa Pereiru u jačini udarca mjerenog na službenoj UFC ‘‘kruški‘‘. Mladi američki streamer je u videozapisu ispod ostvario rezultat od 921, što je 14 bodova više od ‘‘Poatanovog‘‘ rezultata od 907.

Puno faktora ovisi o ukupnom rezultatu kojeg ‘‘kruška‘‘ pokaže, ali opet, kako mu je to pošlo za rukom, teško je reći.

37-godišnji Pereira će ovaj tjedan još jednom pokušati demonstrirati svoju nevjerojatnu nokaut snagu i preciznu udaračku sposobnost u Salt Lake Cityju gdje će braniti svoj pojas u kategoriji do 93 kilograma protiv osmorangiranog izazivača Khalila Rountreeja Jr.-a, u borbi na pet rundi koja je zakazana za ovu subotu (5. listopada) na UFC 307 priredbi.

Ako pobijedi Rountreeja, Brazilac će vjerojatno nastupiti protiv Magomeda Ankalaeva početkom 2025. godine, naravno ako Ankalaev svlada svog sljedećeg protivnika, Aleksandra Rakića, 26. listopada na UFC-u 308.

Linker
01. listopad 2024 17:09