UFC

Pereira rekao koji je jedini način da vjeruje Rountreejevom obećanju: ‘Tada bih vjerovao‘

Khalil Rountree i Alex Pereira

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia; Ian Maule/Getty images/Profimedia
Khalil Rountree Jr. je više puta rekao da neće koristiti hrvanje u meču protiv Alexa Pereire

Khalil Rountree Jr. otvoreno je govorio o tome kako neće koristiti hrvanje protiv Alexa Pereire kada se susretnu u oktogonu ove subote na UFC-u 307.

Naravno, prvak u poluteškoj kategoriji ne vjeruje da će njegov protivnik ostati vjeran svojim tvrdnjama i ima jedinstvenu ideju kako ga potaknuti da održi riječ. U intervjuima uoči njihove borbe, Rountree Jr. je izjavio da neće pokušati izvesti hrvačka rušenja protiv Brazilca. Čini se uvjerenim da može pobijediti svog protivnika u borbi na nogama.

Međutim, ‘‘Poatan‘‘ je jedan od najopasnijih udarača u ovom sportu, a malo je onih koji su odlučili ostati s njim u ‘‘stand-upu‘‘ i izašli kao pobjednici. Brazilska zvijezda vjeruje da će njegov protivnik ipak pokušati ići na rušenje. U nedavnom intervjuu s Kevinom Ioleom, Pereira je iznio ideju kako natjerati Rountreeja da održi riječ, rekavši:

"Iskreno, brate, svi to kažu.‘‘

‘‘Jedini način da povjerujem u to je da Khalil javno kaže: ‘Obećavam da neću pokušati ići na rušenje protiv ovog tipa, a ako to učinim, donirat ću postotak svoje zarade u dobrotvorne svrhe‘. Tada bih vjerovao."

Pereira i Rountree Jr. suočit će se u glavnoj borbi na UFC 307 priredbi ove subote, 5. listopada u Delta Centru u Salt Lake Cityju.

UFC 307 označit će prvi pokušaj osvajanja titule UFC-ovog prvaka za Rountreeja dok će Pereira pokušati obraniti pojas u poluteškoj kategoriji po treći puta na ovom ‘‘pay-per-view‘‘ događaju.

Linker
01. listopad 2024 21:22