UFC

Alex Pereira želi biti dio Daninog boksačkog projekta: ‘Uskoro ću objaviti sparing s najboljim brazilskim teškašem‘

Alex Pereira 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Pereira je borac koji ionako jako puno nastupa, tako da bi odlazak u boks još dodatno povećao frekvenciju njegovih nastupa

Puno toga planira trenutni prvak u poluteškoj kategoriji, Alex Pereira. Nekoliko puta ‘‘Poatan‘‘ izrazio je želju za prelaskom u tešku kategoriju gdje želi također napasti pojas, a nedavno je nakon pobjede Dricusa Du Plessisa nad Israelom Adesanyom rekao kako se još jednom želi spustiti u srednju kategoriju i tamo opet uzeti titulu.

Dana White nedavno je najavio veliki ulazak u svijet boksa, a s obzirom da je često sparirao s poznatim teškašima, nije čudno ni da Pereira želi biti i dio ovoga. Jučer je prvak u razgovoru s Kevinom Ioleom rekao da ga ovo itekako zanima:

‘‘Iskreno, čovječe, imam dobar osjećaj oko ovoga. Volim boks. Već dugo se želim boriti i u boksu, zapravo ću za nekoliko dana pustiti snimku kako spariram s najboljim brazilskim boksačkim teškašem. Taj video je nastao prije nekoliko godina, a sada sam još više napredovao u toj igri. Dana White je to najavio, ali da budem iskren, nije bilo nikakvih razgovora između nas i organizacije oko toga. Ali imam osjećaj da ćemo sklopiti nekakvo partnerstvo‘‘, rekao je Pereira.

Pereira je borac koji ionako jako puno nastupa, tako da bi odlazak u boks još dodatno povećao frekvenciju njegovih nastupa. Nadamo se samo da zbog toga njegova MMA karijera neće patiti, iako, UFC-u se sigurno može vjerovati da će Pereiru što više očuvati jer im je on jedna od najvećih zvijezda trenutno.

Ove subote Pereiru očekuje novi nastup, a protivnik će mu biti Khalil Rountree. Hoće li još jednom uspješno obraniti svoju titulu u poluteškoj kategoriji, saznat ćemo vrlo brzo.

Linker
02. listopad 2024 14:00