UFC

(VIDEO) ’Kunu se u svoj život da se nećeš moći boriti s Miočićem. Molim, ne želim plakati pred vama’

Jones, White i Campbell

 ROKU
Roku je odlučio pokazati fanovima slobodne borbe trenutak kada je Jones saznao za ozbiljnost svoje ozljede.

Jon Jones je bio na rubu suza kada mu je rečeno da će biti izvan oktogona do godinu dana zbog povrede prsnog mišića.

Rijetko kad borilački fanovi imaju priliku zaviriti iza kulisa UFC-a, ali upravo su to dobili u subotu ujutro kada su objavljene nove snimke sastanka između Jonesa, UFC-ovog izvršnog direktora Dane Whitea i glavnog poslovnog direktora UFC-a Huntera Campbella. Ovo je dio nove trodijelne serije "Inside the UFC" koja je objavljena na streaming servisu Roku.

Jones, koji se vratio nakon trogodišnje pauze i savladao Ciryla Ganea na UFC 285 kako bi osvojio UFC titulu u teškoj kategoriji, trebao je braniti svoju titulu protiv najvećeg UFC-ovog teškaša svih vremena Stipe Miočića na UFC-u 295 u studenom prošle godine. Nažalost, Jones je tijekom priprema pokidao prsni mišić i morao se povući iz borbe. "Bones" je od tada u procesu oporavka i očekuje se da će se vratiti akciji kasnije ove godine. Do sada, borilački fanovi nisu znali kako je Jones saznao za svoju ozljedu. Naravno, UFC prvak u teškoj kategoriji osjetio je povredu tijekom treninga, ali Jones nije bio svjestan ozbiljnosti ozljede sve do sastanka iza zatvorenih vrata s Whiteom i Campbellom. Tada je Jones saznao za očekivano vrijeme oporavka i gotovo zaplakao.

"Dobio sam rezultate. Izvan oktogona si šest mjeseci do godinu dana" rekao je Campbell. "Moraš na operaciju."

"Lažeš" odgovorio je Jones u nevjerici.

"Doktori se kunu u svoj život. Potpuno puknuće" rekao je Campbell. "Ne želim plakati pred vama dvojicom" rekao je emotivni Jones suzdržavajući suze.

"Ni ja ne želim plakati pred vama dvojicom" dodao je White. Cijeli razgovor je vrlo zanimljiv i definitivno pruža borilačkim fanovima jedinstven uvid u način na koji se neki od ovih problema rješavaju s UFC strane. Jones je bio vidno potresen i odmah nakon što je saznao za svoju ozljedu, prekinuo je sastanak, ali White i Campbell su ga utješili u tom trenutku.

Srećom, izgleda da je Jones sanirao svoju ozljedu i spreman je ukrstiti rukavice sa Stipom Miočićem koji bi mu, unatoč godinama, mogao biti najveći izazov u njegovoj dosadašnjoj grandioznoj karijeri.

Linker
14. lipanj 2024 13:14