UFC

(VIDEO) ‘Jeste li spremni upoznati najopasnije borce u povijesti UFC-a?‘ Pogledajte sjajni UFC-ov videouradak

Cain Velasquez | Anthony Johnson | Wanderlei Silva

 Screenshot (youtube, Ufc)
Najveća svjetska MMA organizacija priuštila nam je sat vremena čiste uživancije

UFC je tijekom nešto više od 30 godina postojanja okupio nebrojeno vrhunskih boraca. Prvak UFC-a, posebno teške kategorije, u očima mnogih zapravo je najopasniji čovjek na kugli zemaljskoj.

No, borci ostalih težinskih kategorija također se ne mogu zanemariti, posebno ako pričamo recimo o Jonu Jonesu iz poluteškaških dana ili jednom Anthonyju ‘‘Rumbleu‘‘ Johnsonu, Wanderleiju Silvi, Robbieju Lawleru itd.

Svi oni bili bili su zastrašujuće pojave unutar kaveza tijekom svog ‘‘primea‘‘. Neustrašivi, nepokolebljivi, uvijek spremni na ratove. Nerijetko su vodili ratove koji su ostavljali velik trag na nastavcima njihovih karijera, a dobra je mogućnost da su i narušili kvalitetu svog života takvim mečevima.

Puno je ipak i protivnika koji nikada više nisu bili isti nakon mečeva s takvim borcima, ali ovo je jednostavno brutalan sport i posljedice su nerijetko velike i skupocjene.

Zašto sve ovo pišemo? Zato što je UFC oformio jako zanimljivu video kompilaciju pod nazivom ‘‘Najopasniji UFC-ovi borci na svijetu‘‘.

‘‘Jeste li spremni upoznati najopakije borce u povijesti UFC-a? Prebrojavamo vrhunske ratnike koji su uvijek donosili ‘vatru‘ u kavez.‘‘, između ostalog stoji u opisu videa.

Video traje nešto dulje od sat vremena, a ukupno 20 boraca našlo je svoje mjesto unutar tog videa. Svakom od tih 20 boraca posvećeno je nekoliko minuta tijekom kojih možete vidjeti neke od njihovih najspektakularnijih pobjeda u karijeri.

Anthony ‘‘Rumble‘‘ Johnson, Cain Velasquez, Jon Jones, Wanderlei Silva, Anderson Silva, Chuck Liddell, Alistair Overeem, Alex Pereira, Jon Jones, neka su od imena ubačena u ovaj sjajni videouradak. Znamo da nešto ovakvo ne želite propustite i stoga pokrenite taj video koji se nalazi ispod teksta, odvojite sat vremena i uživajte u najopasnijim borcima u povijesti UFC-a.

Linker
04. rujan 2024 07:15