UFC

(VIDEO) Dana White noćas ponovno podijelio pet ugovora: Potpisao i borca kojeg je prije nekoliko epizoda kritizirao

Torrez Finney

 Screenshot (x, Ufc)
Bila je ovo još jedna odlična epizoda DWCS-a, a borci su uistinu dali sve od sebe i ovoga puta

Ove godine gledamo jednu vrlo zanimljivu sezonu DWCS-a, a tako je iza nas još jedna epizoda. Noćašnja, osma po redu u ovoj osmoj sezoni donijela nam je još pet fenomenalnih mečeva, a samo jedna od tih borbi otišla je do odluke sudaca. Bilo je do dovoljno UFC-ovom predsjedniku da podijeli novih pet ugovora, kao što je to bio slučaj i prošloga tjedna.

U glavnom meču večeri gledali smo okršaj polutešaša, odnosno Diyara Nurgozhayja i Bartosza Szewczyka. Puno se očekivalo od Nurgozhayja, neporaženog borca koji je na priredbu došao uz velika očekivanja. Borac je ta očekivanja i ispunio jer je brutalnim ‘‘high kickom‘‘ nokautirao protivnika te tako zaradio UFC ugovor.

Alberto Montes i Carlos Calderon borci su perolake kategorije, a noćas su se također borili za UFC ugovor. Montes se trebao na DWCS-u naći prije nekoliko sezona, no sinoć je konačno došao i pokazao što zna. ‘‘Submissionom‘‘ u drugoj rundi svladao je Calderona, što je Dani bilo dovoljno.

Torrez Finney borac je kojeg je prije nekoliko epizoda kritizirao Dana White, odnosno, nije mu dao ugovor, tako da je Finney odlučio pokušati još jednom. Ovaj borac srednje kategorije noćas se borio protiv Abdellaha Er-Ramyja, a pobijedio ga je tehničkim nokautom u prvoj rundi. Konačno je Finney pokazao Dani da pripada u UFC-u, a ovoga puta nije bilo upitno hoće li dobiti ugovor.

Bila je ovo još jedna odlična epizoda DWCS-a, a borci su uistinu dali sve od sebe i ovoga puta. Veselimo se vidjeti kako će izgledati njihove karijere u UFC-u, a rezulate vam donosimo ispod:

DWCS Season 8 Week 8 - Rezultati

Diyar Nurgozhay def. Bartosz Szewczyk via knockout – Round 2, 3:32

Alberto Montes def. Carlos Calderon via submission (anaconda choke) – Round 2, 2:38

David Martinez def. Xavier Franklin via jednoglasnom odlukom sudaca (30-27, 30-27, 30-27)

Torrez Finney def. Abdellah Er-Ramy via TKO – Round 1, 4:10

Jacobe Smith def. Christien Savoie via TKO – Round 2, 2:55

Linker
02. listopad 2024 12:54