Ostalo

(VIDEO) Očekuje nas borba divova: Pogledajte ‘trailer‘ kojeg je PFL priredio povodom povratka Francisa Ngannoua u kavez!

PFL trailer

 Screenshot (x, Pfl)
Renan Ferreira uistinu je impozantna figura, koja sa svojih 203 centimetra visine uistinu opravdava epitet diva

Za nešto više od dva tjedna, konačno ćemo svjedočiti povratku Francisa Ngannoua u MMA kavez. Nakon što je potpisao s PFL-om, dugo je izgledalo kao da Francis više nikada neće ući u kavez, pogotovo zbog velikih boksačkih mečeva koje je odradio. Međutim, Ngannou će to ipak učiniti, i to 19. ovog mjeseca.

Renan Ferreira bit će njegov protivnik, a borac je to koji u posljednjih pet godina ima samo jedan poraz, i to od našeg Ante Delije. Gotovo sve mečeve u tom periodu završio je prekidima, tako da je takav borac odlična ‘‘dobrodošlica‘‘ za Ngannoua natrag u MMA.

Ngannou je u boksu upisao dva poraza, no, da je kojim slučajem pobijedio, pitanje je koliko bi ga i dalje zanimao PFL i MMA. Težak nokaut doživio je od Anthonyja Joshue te su mu čak i davali kisik u ringu, što nikada nismo vidjeli kada je u pitanju Ngannou. Bio je to nokaut kojim je Joshua Ngannoua vratio u MMA, a i pitanje je hoće li više uopće boksati jer je Joshua razotkrio stvarne Ngannouove boksačke sposobnosti.

Kako god, Ngannou i u PFL-u može napraviti dobar posao, a prva stepenica pred njim je već za nešto više od dva tjedna. Renan Ferreira uistinu je impozantna figura, koja sa svojih 203 centimetra visine uistinu opravdava epitet diva.

Kada su u pitanju divovi, PFL je jučer izbacio i novi ‘‘trailer‘‘ za ovu borbu. Bazira se upravo na ‘‘borbi divova‘‘, a da vam ne otkrivamo previše u samom tekstu, najbolje je da sami pogledate ovaj odličan posao koji je PFL napravio:

Linker
02. listopad 2024 12:53