UFC

(VIDEO) Dana White noćas je podijelio čak pet ugovora: Najveći autsajder na ‘cardu‘ maestralno završio favoriziranog protivnika

DWCS S8 W7

 Screenshot (x, Ufc Espanol)
Dana nije bio siguran da je to dovoljno impresivno da zadrži jednoga poluteškaša, no Mick Maynard mu je sugerirao da ga ipak uzmu

Sedma epizoda ove sezone DWCS-a je iza nas, a podosta atraktivne mečeve i finiše gledali smo sinoć. Čelni čovjek UFC-a noćas je bio velikodušan te je podijelio pet novih ugovora, odnosno, ugovor s najjačom organizacijom dobilo je svih pet sudionika sinoćnje epizode.

Bili su borci svjesni što je na liniji i kakav ulog je na stolu, tako da su uistinu pružili najbolje od sebe. U glavnoj borbi večeri gledali smo okršaj teškaša, Danyla Voievodkina i Baileyja Schoenfeldera. ‘‘Submissionom‘‘ već u prvoj rundi slavio je Voievodkin, a on je ujedno bio i najveći autsajder na sinoćnjoj priredbi. Dosta visok tempo je nabio, bacio protivnika u nokdaun, te završio ‘‘RNC-om‘‘.

Velteraši Daniel Funza i Vadym Kutsyi susreli su se u sunaslnovnoj borbi večeri, a slavio je Funza tehničkim nokautom u drugoj rundi. Kutsyi je na DWCS došao s omjerom od 17-1 te se od njega puno očekivalo, no u drugoj rundi ostao je bez kondicije odmah na početku, te je bio lagan posao za Funzu.

Borac za kojeg Dana nije bio siguran da ga želi u svojim redovima, unatoč pobjedi, jest Kevin Christian. Njegov protivnik, Francesco Mazzeo srušio ga je u prvoj rundi i tu je proveo ostatak, a isto je učinio i u drugoj rundi. Ostao je Mazzeo bez kondicije, tako da je Christian uspio zaključati ‘‘armbar‘‘ iz trokuta i tako pobijediti. Dana nije bio siguran da je to dovoljno impresivno da ga zadrži, no Mick Maynard mu je sugerirao da ga ipak uzmu.

Rezultate svih mečeva, kao i preostala dva, možete pročitati ovdje:

DWCS Season 8 Week 7 - Rezultati

Danylo Voievodkin def. Bailey Schoenfelder via submission (rear-naked choke) — R1, 1:13

Daniel Frunza def. Vadym Kutsyi via TKO (punches) — R2, 3:30

Kevin Christian def. Francesco Mazzeo via submission (triangle armbar) — R2, 4:17

Kevin Vallejos def. Cam Teague via TKO (punches) — R1, 2:23

Alexia Thainara def. Rose Conceicao via jednoglasnom odlukom sudaca (30-27, 30-27, 30-27)

Linker
25. rujan 2024 07:55