UFC

Sean Strickland vjeruje u pobjedu Pereire nad Rountreejem: ‘Kada odrastete u džungli među zvijerima, teško se boriti protiv vas‘

Alex Pereira i Sean Strickland

 Instagrem, Marcraimondi
U noći sa subote na nedjelju vidjet ćemo je li Strickland bio u pravu, iako su na papiru sve te stvari točne

Nova obrana titule očekuje ove subote Alexa Pereiru, a izazivač koji će mu istu pokušati oduzeti jest Khalil Ronutree. Iako su mnogi na prvu bili razočarani izborom protivnika, Rountree nikako nije bezopasan borac te će Pereira u subotu imati sve, samo ne lagan zadatak ispred sebe.

Pereirinom kampu za subotnji meč nedavno se priključio i Sean Strickland, tako da je iz prve ruke mogao reći nekoliko stvari koje je tamo vidio. S obzirom da je veliki prijatelj s Pereirom, logično je da favorizira njega, a objasnio je i zašto misli da Rountree nema velike šanse:

‘‘Imali smo jako puno ratova na sparingu. Glavni problem s Alexom jest taj što udara jako, a objasnit ću vam i zašto. Kada odrastete u tim brazilskim džunglama gdje nemate vode i kada preživljavate oko divljih životinja kao djeca, kada morate raditi kao vulkanizer, s takvim čovjekom se jako teško boriti. Teško je, brate, a moji problemi s ocem ne mogu nadoknaditi takvu čvrstoću‘‘, rekao je Strickland ‘‘The Schmou‘‘.

‘‘Jednostavno ne vidim kako Khalil može to izvući. Gledao sam ga mislim kako se bori protiv Anthonyja Smitha. Neće se to dogoditi. Mislim da nema vještine za pobijediti Alexa. Neće ga nokautirati, neće ga nadjačati volumenom. Neće ga nathrvati. Mislim da će on biti lagan posao za Alexa‘‘, dodao je.

U noći sa subote na nedjelju vidjet ćemo je li Strickland bio u pravu, iako su na papiru sve te stvari točne. Pereira je s razlogom favorit u ovom meču, no Rountreeja se nikako ne smije unaprijed otpisati.

Linker
01. listopad 2024 12:44