UFC

‘Pereira udara najjače od svih s kojima sam sparirao. Snagom je ispred Stipe Miočića i Toma Aspinalla, on uništava teškaše‘

Glover Teixeira (lijevo) i Alex Pereira (desno)

 Instagram (alex Pereira)
Alex nas je do sada i u kavezu uvjerio koliko jako udara i za što je sposoban, tako da je bez ikakve sumnje veliki favorit protiv Rountreeja

Ove subote očekuje nas UFC 307 priredba, a na njoj ćemo ponovno gledati trenutno najaktivnijeg prvaka, Alexa Pereiru. Khalil Rountree Jr. pokušat će mu pomrsiti planove i oduzeti mu titulu u poluteškoj kategoriji, te unatoč tome što je udarač kao i Pereira, prvaka ne čeka lagan zadatak.

Ukoliko ponovno obrani titulu ovoga vikenda, pitanje je koji je sljedeći korak za ‘‘Poatana‘‘. Često se tu spominje i teška kategorija, a upravo je njegov trener, Glover Teixeira, rekao da ovakav Pereira može bez problema ‘‘uništavati teškaše‘‘:

‘‘Da vam budem iskren, mislim da on može učiniti sve što poželi. Može se boriti s teškašima i uništavati ih jer ima ogromnu snagu, sposobnost čitanja protivnika, ulaz-izlaz, ali najviše od svega tu snagu. On je jači od svih teškaša s kojima sam trenirao. Naravno, svaki teškaš poput Toma Aspinalla i Stipe Miočića ima nokaut snagu, ali Alex je tu ispred njih‘‘, rekao je Teixeira The Schmou.

‘‘Nema tu usporedbe. Znam da je Jon Jones odličan borac, odličan borac. Baš kao Alex, on proučava protivnika, ali kada je u pitanju snaga, tu nema usporedbe. Alex posjeduje drugačiju snagu, kao George Foreman. Snaga i tajming su mu na drugom nivou. Nikada nisam sparirao s likom koji udara toliko jako‘‘, dodao je.

Alex nas je do sada i u kavezu uvjerio koliko jako udara i za što je sposoban, tako da je bez ikakve sumnje veliki favorit protiv Rountreeja. Kako god, u prošlosti se pokazalo da je i njega moguće nokautirati te će se morati jako dobro paziti, jer mu stiže borac koji također užasno jako udara.

Linker
01. listopad 2024 12:44